Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, ha egy gyönyörű lányról, akinek mindene megvan, kiderülne hogy öngyilkoshajlamú?
Ismerkedek egy lánnyal, aki látszólag tökéletes. Szép, okos, és kedves, emellett minden lehetőséget megkap az élettől, mégis bevallotta, hogy sokszor meg akar halni. Most kicsit félek folytatni ezt a kapcsolatot, mert ez elég őrült látásmódnak tűnhet. Másrészt, nagyon szimpatikus és sajnálnám veszni hagyni ezt a lehetőséget. Ti mit gondoltok? Mit tennétek a helyemben?
23f
az hogy nekem nem kéne ilyen.És gondold meg te is.
aztán kinyiffan és neked lesz vele bajod,kutakodnak,faggatnak meg minden sz**r...kinek kell ez?
egy lelkileg instabil gyenge nővel csak a bajod lenne,el akarná szívni az energiád,az időd
átmeneti pszchiés krizísnek hívják ezt
nálam is gyakori, pedig látszólagosan tökéletes életem van
mégis nagyon sokszor szomorú vagyok és boldogtalan és nem egyszer volt hogy azt akartam hogy befejezzem az életem
időszakonként váltakozik, de van amikor rámtör
A, Nem tudja mit csináljon jó dolgában.
B, még sincs meg mindene, főleg nem figyel rá senki. így hívja fel magára a figyelmet.
Akkor nagyon nincs meg mindene.
Hiába is érezteti azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!