Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha egy gyönyörű lányról, akinek mindene megvan, kiderülne hogy öngyilkoshajlamú?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, aki látszólag tökéletes. Szép, okos, és kedves, emellett minden lehetőséget megkap az élettől, mégis bevallotta, hogy sokszor meg akar halni. Most kicsit félek folytatni ezt a kapcsolatot, mert ez elég őrült látásmódnak tűnhet. Másrészt, nagyon szimpatikus és sajnálnám veszni hagyni ezt a lehetőséget. Ti mit gondoltok? Mit tennétek a helyemben?

23f

2015. jún. 13. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Van egy rossz hírem. A kapcsolat nem csak a szépségről és a dugásról szól, hanem mindig vannak nehézségek is. Ha ezt nem vállalod, ne akarj párt magadnak.
2015. jún. 13. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok sajnos. Sokszor gondoltam már, hogy pszichológushoz fordulok ezzel. Nem gondolnám, hogy ez egy látásmód, teljesen hirtelen szokott rám törni, mindenkinek vannak rossz időszakai, nos én a rossz időszakaimban öngyilkos gondolatokkal múlatom az időt. Véleményem szerint az, hogy ezt neked bevallotta annak a jele, hogy bízik benned, nem is kicsit. Rólam egy ember tudja, ha veled már az ismerkedési szakaszban közölte az azt jelenti, hogy őszinte, nyílt lapokkal játszik. Szerintem kár lenne emiatt elszalasztani, egy próbát mindenképp megér. Én például olyan vagyok, hogy ha valami jó történik az életemben ami változást hoz akkor képes vagyok arra, hogy nagyon hosszú ideig ne legyenek ilyen gondjaim, hogy nem kell az élet. 20L
2015. jún. 13. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat...Hány éves?
2015. jún. 13. 15:40
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

az hogy nekem nem kéne ilyen.És gondold meg te is.

aztán kinyiffan és neked lesz vele bajod,kutakodnak,faggatnak meg minden sz**r...kinek kell ez?

egy lelkileg instabil gyenge nővel csak a bajod lenne,el akarná szívni az energiád,az időd

2015. jún. 13. 16:08
 5/9 anonim ***** válasza:

átmeneti pszchiés krizísnek hívják ezt

nálam is gyakori, pedig látszólagosan tökéletes életem van

mégis nagyon sokszor szomorú vagyok és boldogtalan és nem egyszer volt hogy azt akartam hogy befejezzem az életem

időszakonként váltakozik, de van amikor rámtör

2015. jún. 13. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:

A, Nem tudja mit csináljon jó dolgában.

B, még sincs meg mindene, főleg nem figyel rá senki. így hívja fel magára a figyelmet.

2015. jún. 13. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nincs meg mindene. Lehet hogy te hiányzol az életéből.
2015. jún. 13. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon nincs meg mindene.

Hiába is érezteti azt.

2015. aug. 22. 16:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Hány éves? Kamaszkorban még szerintem normális ez nőknél. Ha idősebb akkor menjen pszichológushoz. Ha nem hajlandó, akkor keress mást, mert előbb utóbb pokollá teszi az életed. Abban ne reménykedj, hogy tőled majd kigyógyul.
2015. aug. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!