Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy van egy kicsike pékség, benne 4 gyönyörű leányzó, és az egyiket szeretném megismerni, de hogy ha állandóan mindannyian ott vannak egymás seggébe?
Szóval alig van vevő, még 2 eladó is sok lenne oda, de itt 4 en vannak egy kis üzletben, és szorosan egymás mellett, ebben az esetben, hogyan tudnék csak az 1-ikkel beszélni, vagy jelezni neki h szívesen megismerném.
1x már jártam úgy h többen voltak egymás hegyén hátán de a többi mindig csak röhögcsélt közben meg elég ciki volt.
És hozzátenném h ezeket értelmes 20-onéveseknek gondoltam.
29/f
Úgy kezdődött mint egy mese :D
Egyébként nem tudom, ki írta, hogy várd meg míg végez, de ha velem csinálná ezt valaki, hát én be is sz.rnék :D
Lehet, hogy ciki, de máshogy nem tudod megoldani, a többiek előtt megkérdezed kedvesen, hogy nincs-e kedve meginni veled egy kávét, vagy valamit ( nem kell szerelmet vallani), aztán kész. Persze hogy viháncolni fognak, ilyenek a lányok csoportosan (kortól függetlenül, bár nem akarlak elkeseríeni), de ha kell, akkor azt az 5 percet kibírod, nem?
Nekem is ez a dilemmám. Van egy büfé, közel a munkahelyemhez. Jól főznek. Évek óta odajárok ebédelni.
Nem merem randira hívni az egyik, hölgyed. Tudom róla, hogy egyedül él. Ha kikosaraz űgy érzem kereshetek másik büfét. Az a bizonyos házinyúlra nem lövünk érzés.
Ez volt az utolsó h próbálkoztam egy nőnél az tuti.
Jött a szöveg h bocsi van barátom, majd mikor kifelé mentem mind elkezdtek röhögni még ez a csaj is.
Amúgy nincs pasija azt megtudtam előtte.
Hát pedig drukkoltam neked,sajnálom,hogy nem jött össze.
Viszont ne add fel a próbálkozást ezután sem,mert a nők szeretik,hogyha nem nekik kell kezdeményezni.
Számomra pl. nagyon szimpatikus,hogyha odaáll elém,és elhív valahová,és soha nem nevetném ki ezt a férfit,mert tisztelem annyira,hogy ezt meg merte tenni.
Tudom,hogy milyen érzés,mert én is kezdeményeztem már.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!