Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy van egy kicsike pékség, benne 4 gyönyörű leányzó, és az egyiket szeretném megismerni, de hogy ha állandóan mindannyian ott vannak egymás seggébe?
Szóval alig van vevő, még 2 eladó is sok lenne oda, de itt 4 en vannak egy kis üzletben, és szorosan egymás mellett, ebben az esetben, hogyan tudnék csak az 1-ikkel beszélni, vagy jelezni neki h szívesen megismerném.
1x már jártam úgy h többen voltak egymás hegyén hátán de a többi mindig csak röhögcsélt közben meg elég ciki volt.
És hozzátenném h ezeket értelmes 20-onéveseknek gondoltam.
29/f
Egy szemernyit is jóérzésű, intelligens lány tudná, hogy egy férfi amikor odamegy, nem csak reményt táplál, de bátorságot is össze kell szednie. Addig, hogy elutasító választ ad, még nincs gond, nem tetszettél neki vagy rossz időzítés, előfordul... de meg se várni, hogy kimenj, és a hátad mögött felröhögni, ez iszonyatosan megalázó és bunkó, szemét viselkedés. Itt válik el, hogy hiába pörög ennyi lány a külsején és összpontosít csak erre, a személyiséget sem ártana javítani, mert a szép külső alatt ugyanúgy lehet korcs és paraszt jellem.
Én is drukkoltam neked, sajnállak, de ilyen kiröhögés után hidd el, jobban jártál.
Hello. Én csak a törtétek után kapcsolódom be. Most olvasok arról amit kérdeztél és csináltál.
Szerintem bátor voltál! Ha én ott dolgoztam volna akkor elolvadtam volna. Jó persze, ez valóban így van hogy kortól függetlenül viháncolni kezdenek a csajok. Lehet hogy a kolléga női taj parasztok, a másik az hogy féltékenyek is lettek.
Figyu, ha van kedved írj privátba. Nekem így ezek alapján szimpi vagy :) én 24 éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!