Nagy a kísértés! A sógornőm (aki egy gyönyörű jó alakú szexi nő), állandóan a számra ad puszit. Tudom, hogy mit akar, azt nem tudom, hogy mit csináljak?
Szádra ad puszit és senkinek nem tűnt fel, vagy senkit nem zavar?
Amúgy miért kérdezted, hogy mit csinálj, mikor tudod, hogy ide mit fognak neked írni az emberek. Hát nem lesz válogatott.
Amúgy csinálj azt amit akarsz, te életed, te becsületed.
Hat o akkor lenne a te sogornod, ha neked ferjed lenne, es az o felesege lenne a szexi no. Csakhogy tudd, ki is az a sogorno.
De nem ez a lenyeg.
Most mit szeretnel hallani, mit irjunk neked???
Ird meg, aztan azt fogom tanacsolni, ok?
Amugy gondolom, hogy unatkozol, ugye draga:)))
Gyönyörű, jó alakú, szexi nőből van még elég, találj olyat magadnak, aki nem másnak a felesége.
Pláne hogy rokonról van szó, még ha nem is vér szerinti.
Szerintem. Én legalábbis nem kockáztatnám a családi kapcsolatokat egy numera kedvéért.
Mellesleg, elég csúnya dolog, hogy a feleséged megcsalásán egyáltalán "elgondolkodsz"...
A kisértésnek ellen lehet állni, végülis hűséget fogadtál, nem?!
Mi az,h mit csinalj? Ez most komoly?
Ha igen,akkor undorito vagy!
Mekkora egy ocsmány vagy...koptasd le...örülnél, ha a feleséged is szexi fiúkkal flörtölgetne?
Mond meg neki, egy az egyben, hogy nem szeretnéd, hogy a szádra adjon puszit. Ennyi. Nem vagy vevő rá.
Igen? A szadra ad puszit? Vagd szajon pl.
Annyira buta es primitiv vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!