Nagy a kísértés! A sógornőm (aki egy gyönyörű jó alakú szexi nő), állandóan a számra ad puszit. Tudom, hogy mit akar, azt nem tudom, hogy mit csináljak?
Na akkor még én is szeretnék még írni valamit.
17.56-os "drága" (mert, hogy így szólítottál)
Nézz utánna a rokoni kapcsolatoknak, mert ő a sógornőm.
18.13-tól kaptam értelmes, bár nem együttérző választ.
A mocskolódó válaszolóknak pedig azt kívánom, sohase kerüljenek ilyen helyzetbe.
ma 17:56
"Hat o akkor lenne a te sogornod, ha neked ferjed lenne, es az o felesege lenne a szexi no. Csakhogy tudd, ki is az a sogorno."
Na ennek fuss neki mégegyszer!
Az ő férjének a felesége: ő maga!
:D
Kedves 17.56-os Nagyon buta vagy, de nem baj. Egy férfi-feleségének-a-bátyjának-a-felesége, az neked kicsodád? A dédnagyanyád?
Előbb gondolkozni, utána írni!
A kísértés nagy úr, ezt elismerem, de játszol a tűzzel rohadtul. Én azt ajánlom h komolyan gondolkozz el rajta h megérné-e ez a kis kaland azt h rámenjen a házasságod(merthogy erre rámenne). Megéri neked? Ha igen akkor nyugodtan dugd meg, mivel a csaj látszólag ezt akarja, és viseld a következményeket. Ha szereted a feleséged(ezt kétlem) akkor meg hagyd a csajt, ne foglalkozz vele, viszont óvakodj a nyílt elutasítástól, sértettségében még képes és azt hazudja h kikezdtél vele.
Mellesleg ha az én férjem lenne ilyen kiherélném, a csajt meg úgy megtépném h nem marad ép hajszála^^
Szia!
gondolom a feleségednek nem esik le , hogy a szexi sógornője miért csókolgatja a szádat, mi?? ennek két oka lehet. 1. vak 2. még a szexi nőnél is jobb nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!