Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy a kísértés! A sógornőm...

Nagy a kísértés! A sógornőm (aki egy gyönyörű jó alakú szexi nő), állandóan a számra ad puszit. Tudom, hogy mit akar, azt nem tudom, hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
A feleségem bátyjának a feleségéről van szó.
2009. okt. 27. 17:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
32%
Most miert pontoztok le???Ti neketek jol esne ,ah megcsalnanak?????ugyen nem,akkor mit veditek ezt az embert??remelem titeket is megcsalnak
2009. okt. 27. 18:20
 12/35 anonim ***** válasza:
64%
Ugyan nem tudom, hogy ki pontoz le téged, de lehet, hoyg nema válszod értelme, hanem az eléggé primitiv stilusa zavar sokakat (ahogy engem is, de azért nem pontoztalak le.)
2009. okt. 27. 18:23
 13/35 anonim válasza:
50%
Szerintem ne hagyd ki. Próbálj bíztosra menni úgy hogy ne derüljön ki. Ha nem teszed meg sosem tudod meg mit hagytál volna ki.
2009. okt. 27. 18:23
 14/35 A kérdező kommentje:

Na akkor még én is szeretnék még írni valamit.

17.56-os "drága" (mert, hogy így szólítottál)

Nézz utánna a rokoni kapcsolatoknak, mert ő a sógornőm.

18.13-tól kaptam értelmes, bár nem együttérző választ.

A mocskolódó válaszolóknak pedig azt kívánom, sohase kerüljenek ilyen helyzetbe.

2009. okt. 27. 18:28
 15/35 anonim ***** válasza:
62%

ma 17:56

"Hat o akkor lenne a te sogornod, ha neked ferjed lenne, es az o felesege lenne a szexi no. Csakhogy tudd, ki is az a sogorno."

Na ennek fuss neki mégegyszer!

Az ő férjének a felesége: ő maga!

:D

2009. okt. 27. 18:32
 16/35 anonim válasza:
77%
Majd elmorzsolok egy könnycseppet..............kedves kérdező.
2009. okt. 27. 18:33
 17/35 A kérdező kommentje:

Kedves 17.56-os Nagyon buta vagy, de nem baj. Egy férfi-feleségének-a-bátyjának-a-felesége, az neked kicsodád? A dédnagyanyád?

Előbb gondolkozni, utána írni!

2009. okt. 27. 18:37
 18/35 anonim ***** válasza:
79%

A kísértés nagy úr, ezt elismerem, de játszol a tűzzel rohadtul. Én azt ajánlom h komolyan gondolkozz el rajta h megérné-e ez a kis kaland azt h rámenjen a házasságod(merthogy erre rámenne). Megéri neked? Ha igen akkor nyugodtan dugd meg, mivel a csaj látszólag ezt akarja, és viseld a következményeket. Ha szereted a feleséged(ezt kétlem) akkor meg hagyd a csajt, ne foglalkozz vele, viszont óvakodj a nyílt elutasítástól, sértettségében még képes és azt hazudja h kikezdtél vele.

Mellesleg ha az én férjem lenne ilyen kiherélném, a csajt meg úgy megtépném h nem marad ép hajszála^^

2009. okt. 27. 18:38
 19/35 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

gondolom a feleségednek nem esik le , hogy a szexi sógornője miért csókolgatja a szádat, mi?? ennek két oka lehet. 1. vak 2. még a szexi nőnél is jobb nő :)

2009. okt. 27. 18:40
 20/35 anonim ***** válasza:
74%
Hát szerintem gondold végig,h 1-2 kóbor numera megér -e egy életre szóló családi viszályt.Ha kidől a liszt a férjjel,úgyis odavágja,h még te is leqrtad.
2009. okt. 27. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!