Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy a kísértés! A sógornőm...

Nagy a kísértés! A sógornőm (aki egy gyönyörű jó alakú szexi nő), állandóan a számra ad puszit. Tudom, hogy mit akar, azt nem tudom, hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés
A feleségem bátyjának a feleségéről van szó.
2009. okt. 27. 17:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
63%
jelentsd fel szexuális zaklatásért:DDDD
2009. okt. 27. 18:56
 22/35 A kérdező kommentje:
Kedves 18.38-as! Átláttad basszus a helyzetet kellőképpen.
2009. okt. 27. 19:02
 23/35 anonim ***** válasza:
72%

Első válaszoló vagyok, most elolvastam utülagosan is amiket írtak.

Azért ne te legyél felháborodva, hogy nem értenek meg mikor te itt érzelmekről egy szót sem ejtesz, csak annyit írtál, hogy nagy a kisértés? Mire? megdugni? vagy szerelmes lettél bele? semmit nem mondtál el.

Ha szerelmes vagy bele és ő is beléd, mihamarabb tisztázni kel az ügyet magatok elött és a csaj párja elött is.

Akimeg úgy gondolja, hogy ez ocsmány elítélendő dolog, hogy beleszeretsz valaki, akibe tilos lenne, kicsit söprögethetne a saját háza táján is. Az ha csak megdugni akarja, az oké hogy ocsmány, de ha érzelmekről van szó, tök mindegy ki kinek a kije. Nem szabad ítélkezni, mert addig csináljátok ba.sszátok meg, míg egyszer csak hasonló helyzetben találjátok magatok és akkor majd csak kamilláztok, hogy jééé, velem is megtörténhet...

A füstölgő hozzászólonak üzenem ezúton is, hogy a rohadt ocsmány stílusod miatt lettél lepontozva, nem pedig a véleményed miatt. Amúgy meg ha valakit a véleménye miatt pontoznak le az se pattogjon, azért van ez a funkció, hogy aki akar értékel, és akinek nemhasznos, az a pirosat nyomja.

2009. okt. 27. 19:09
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszi 19.09. Nem mondhatnám, hogy szerelmes vagyok belé, de a "felállás" miatt elég sok időt töltünk együtt és egyre inkább kötődünk egymáshoz. Nagy jövőt nem jósolnék én sem ennek a kapcsolatnak, de szexuálisan és intellektuálisan is vonzódom ehhez a Nőhöz.
2009. okt. 27. 19:15
 25/35 anonim ***** válasza:
76%

19:09 vagyok

viszont, ha még "csak" ilyen stádiumban vagytok, akkor nagyon el kéne gondolkodni, hogy megéri -e felborítani miatta a családi békét. Tidod sokan vannak úgy, hogy ez egy csúnya ocsmány dolog, mint itt ki is fejtették. És lehet a családban is sokan így látnák a dolgot és nem lenne nektek túl könnyű. Nemtudom milyen szoros nálatok a családi kötelék, ha esetleg nem olyan , akkor meg lehet próbálni, de itt lesznek vissza fordíthatatlan dolgok, amiket úgy kell csinálnod, hogy ha a kapcsolat mégsem válik be, megéri e miatt azt a másik dolgot elveszteni.

Ha ezt bevállaljátok, akkor oké. De ezzel nem dobálózhattok egymásnak, ha szarul alakul.

2009. okt. 27. 19:22
 26/35 anonim ***** válasza:
31%
18.00as vagyok,bocsantatot kerek a valaszomert mindenkitol legfokeppen a kerdezotol szemet voltam!!!kisse elojott a skizo enem:-Sbocsanat en nem vagyok ilyen primitiv,csak felduhodtem ra,de hat kedves kerdezo te tudod,mit tegyel, ha annyira vagyakozol a no utan sajnos en sem josolok sok jovot ennek egyebkent,mert ott a ferje is es nem tudni elhagyna e ot erted,de ha titokba csinaljatok, akkor az ugy okes,de nem derulhet ki,mert akkor min2en bajaba kerultok,es ezt megkell beszelnetek kettotoknek, valoszinu o is vonzodik hozzad,ha mar ilyen kozel mereszkedik:-Dbeszeljetek
2009. okt. 27. 19:45
 27/35 A kérdező kommentje:
18.00 ill. 19.45-ös! Semmi gond részemről.
2009. okt. 27. 19:49
 28/35 anonim ***** válasza:
62%

Bármikor, bárki elkezdhet vágyakozni egy másik ember iránt, hiába él párkapcsolatban. Na de miért kellene ezért megcsalni a másikat? Mi lenne, ha a feleséged kapna szájrapuszit a sógorától (vagy akárkitől), te hogy vennéd?

Vannak annyira egyszerű, világos dolgok, csak elhitetjük magunkkal, hogy "ez más mint a többi".

A kérdés: meg akarod csalni a feleségedet? Ha igen, ha nem, tudod, mi a teendő.

2009. okt. 28. 09:22
 29/35 anonim ***** válasza:
40%
Arról nem írtál, hogy milyen viszonyban vagy a feleségeddel? Két dolog, amit szerintem tehetnél, ami erkölcsileg korrekt, ha ez neked jelent valamit: megmondod a feleségednek, hogy váljatok el, mert te másfelé kacsingatsz és már nem szereted vagy hagyod a francba a sógornődet. Hiába vonzódsz hozzá, tiszteld már annyira a feleséged, hogy nem sumákolsz!
2009. okt. 28. 13:18
 30/35 anonim ***** válasza:
40%
Előző vagyok. No és a hsz-emnél eszembe se jutott, hogy a saját bátyádat is ennyire semmibe veszed? Vagy esetleg eleve ők (is) válófélben vannak? Ha szarsz az egészre, neked csak egy-két dugás a fontos, akkor ne várj korrekt válaszokat a kérdésedre, mert akkor a legtöbb normálisan gondolkodó embernek megvan a véleménye rólad és ez nem pozitív.
2009. okt. 28. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!