Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg tetszenék neki? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszenék neki? Ti hogy látjátok? Mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

A minap ellátogattam a volt általános iskolámba ....

Szokás szerint egy volt tanáromat vártam , akivel jóba vagyok és szoktunk beszélgetni . Mivel várnom kellett rá , ezért leültem egy padra addig és a telefonomon játszottam , hogy elüssem az időt .

Ekkor az ottani fiatal , jóképű portás hirtelen ott termett mellettem és lelkesen érdeklődött , hogy kihez jöttem , ide jártam - e , dolgozok - e , stb ... Úgy tűnt , hogy minden érdekli velem kapcsolatban , és közben folyamatosan mosolygott rám . ( Le is tegeződtünk ... )

Amíg várakoztam nagyon jól elcsevegtünk egymással , és ezen felbuzdulva megkértem rá , hogy legyen olyan kedves írni nekem mindig az időpontot , amikor a tanár ismim , akire vártam megy haza .

Beleegyezett , de mondta , hogy megadná a mobilszámát a biztonság kedvéért , és csörögjek rá , hogy tényleg el ne felejtse , mivel ő csak minden 2.héten portás ebbe a suliba ....

Ezt elmeséltem szomszédomnak is, és szerinte csak azért akarta megadni a számát, mert megkértem egy szivességre és udvarias, kedves, akart lenni, és ne értsem félre, mert ez még nem jelent semmit, és beszélgetést is csak azért kezdeményezett velem, mert unatkozott . Én pedig úgy gondolom, hogy tetszem neki és/vagy szimpi vagyok neki, mert másképp minek akarta volna megadni a számát ???

A mai világban szerintem senki sem osztogatja a mobilszámát csak úgy vadidegeneknek . Pláne nem egy ilyen piti dolog miatt ... Ha tényleg csak segíteni akart volna, akkor felírja magának egy papírra, vagy megkér, hogy szaladjak be 2 hét múlva emlékeztetni, stb, mivel mondtam is neki, hogy 5 percnyi távolságra lakom az iskolától .

Na szerintetek???

(Ja annyit megtudtam, hogy nincs senkije, tehát szingli! )

2016. febr. 21. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
csak egy kérdés! Ha már ennyire személyes kérdést teszel fel, miért a valódi nevedet tünteted fel?
2016. febr. 21. 14:37
 2/14 A kérdező kommentje:
Most regisztráltam , és nem tudom hogy kell kitörölni ...
2016. febr. 21. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Egyértelmű közeledés... Egy fiú sem csinál ilyet kedveskedésből.
 4/14 anonim ***** válasza:
csak 1 találatot hozott ki a facebook :D :D
 5/14 anonim ***** válasza:
menj a beálltásokba és ott kitudod iktatni. valamint személyes üzenetekre se válaszolj, mert ott kiírja a valódi neved! Azt már nemtudod megváltoztatni.
2016. febr. 21. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:

Kapcsolatban vagy, nem mindegy?! ;)

Egyébként igen, elég valószínű, hogy tetszel neki és nem csak udvariaskodásból adta meg a telefonszámát.

2016. febr. 21. 14:42
 7/14 anonim ***** válasza:

Szemetek, miért kellett leszedetni a nevét, most hogy keressek rá? :D

Amúgy szerintem is tetszel neki.

2016. febr. 21. 14:45
 8/14 A kérdező kommentje:

köszönöm azóta sikerült :)

Jelenleg nincs senkim :)

2016. febr. 21. 14:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Hivd fel, beszelgess masrol is vele.

En sem adnam meg csak ugy a szemelyes tekefonszamomat.

2016. febr. 21. 14:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Ha elhívnám mondjuk 1 kv-ra az nagyon tolakodó lenne ?
2016. febr. 21. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!