Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tetszenék neki? Ti hogy látjátok? Mire gondolnátok?
A minap ellátogattam a volt általános iskolámba ....
Szokás szerint egy volt tanáromat vártam , akivel jóba vagyok és szoktunk beszélgetni . Mivel várnom kellett rá , ezért leültem egy padra addig és a telefonomon játszottam , hogy elüssem az időt .
Ekkor az ottani fiatal , jóképű portás hirtelen ott termett mellettem és lelkesen érdeklődött , hogy kihez jöttem , ide jártam - e , dolgozok - e , stb ... Úgy tűnt , hogy minden érdekli velem kapcsolatban , és közben folyamatosan mosolygott rám . ( Le is tegeződtünk ... )
Amíg várakoztam nagyon jól elcsevegtünk egymással , és ezen felbuzdulva megkértem rá , hogy legyen olyan kedves írni nekem mindig az időpontot , amikor a tanár ismim , akire vártam megy haza .
Beleegyezett , de mondta , hogy megadná a mobilszámát a biztonság kedvéért , és csörögjek rá , hogy tényleg el ne felejtse , mivel ő csak minden 2.héten portás ebbe a suliba ....
Ezt elmeséltem szomszédomnak is, és szerinte csak azért akarta megadni a számát, mert megkértem egy szivességre és udvarias, kedves, akart lenni, és ne értsem félre, mert ez még nem jelent semmit, és beszélgetést is csak azért kezdeményezett velem, mert unatkozott . Én pedig úgy gondolom, hogy tetszem neki és/vagy szimpi vagyok neki, mert másképp minek akarta volna megadni a számát ???
A mai világban szerintem senki sem osztogatja a mobilszámát csak úgy vadidegeneknek . Pláne nem egy ilyen piti dolog miatt ... Ha tényleg csak segíteni akart volna, akkor felírja magának egy papírra, vagy megkér, hogy szaladjak be 2 hét múlva emlékeztetni, stb, mivel mondtam is neki, hogy 5 percnyi távolságra lakom az iskolától .
Na szerintetek???
(Ja annyit megtudtam, hogy nincs senkije, tehát szingli! )
Kapcsolatban vagy, nem mindegy?! ;)
Egyébként igen, elég valószínű, hogy tetszel neki és nem csak udvariaskodásból adta meg a telefonszámát.
Szemetek, miért kellett leszedetni a nevét, most hogy keressek rá? :D
Amúgy szerintem is tetszel neki.
köszönöm azóta sikerült :)
Jelenleg nincs senkim :)
Hivd fel, beszelgess masrol is vele.
En sem adnam meg csak ugy a szemelyes tekefonszamomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!