Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik mellett döntsek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik mellett döntsek? Alkohol vagy sport? Lányok nektek melyik jönne be jobban?

Figyelt kérdés

Először is nem tudom hogy ez a kérdés melyik kategóriába tartozik?

Eljárok bulizni és e mellett sportolok(gyúrás) is de azt mondják a 2 nem nagyon megy együtt. Mind2-t élvezem mind2nek megvannak az előnyei és hátrányai. Mind2-t azért csinálom mert barátnőt szeretnék de nem jön össze. Ha az első mellett döntök akkor a távoli jövőbe gyenge leszek a sok piától elsorvadnak az izmaim, egyszóval alkoholista leszek, de nagyobb esélyem van csajt szerezni. Ha a sport mellet döntök akkor azt rendesen kell csinálnom veszek tápkieget (amit ha piával együtt szedek nem ér semmit) 5-10 év alatt szépen kigyúrom magam, jól érezném magam a bőrömben, de mivel nem járnék el ezért csajt nem tudnék szerezni... Ez egy ördögi kör amiből szerintem csak rosszul jöhetek ki. Lécci segítsetek. 18F.

2010. ápr. 10. 15:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Köszönöm 14:00-ás...:)

20/F

2010. ápr. 13. 14:18
 22/29 anonim ***** válasza:
Mit köszönsz meg nekem?
2010. ápr. 13. 14:24
 23/29 anonim ***** válasza:

A tökéletes kiegészítését a mondandómnak...:)

20/F

2010. ápr. 13. 14:48
 24/29 A kérdező kommentje:
nekem ne irjatok olyat h felfujt izmaim lesznek 17 éves vagyok ,de már tudok annyit erről a sportról mint némely 30éves végül döntöttem a sport mellet emelett heti 1x elmegyek bulizni jó nyáron lehet 2x és alig iszok. Ezen a héten kezdtem edzeni nagyon sz*r pia nélkül de remélem majd idővál változik.
2010. ápr. 14. 17:42
 25/29 anonim ***** válasza:

Ezen a héten kezdtél el edzeni és sokat tudsz a sportról?

Nem gondolod, hogy ellentmondást szőttél a hozzászólásodba?

Idióta barom. És le merem fogadni, hogy nem is edzel, hanem lemész papucsban pofázni, aztán belenyomsz 5-t 30 kilóba és te vagy a vagány, már másnap trikóba mész mindenhová.

2010. ápr. 17. 15:34
 26/29 anonim ***** válasza:

Ezen a héten kezdtél el edzeni és sokat tudsz a sportról?

Nem gondolod, hogy ellentmondást szőttél a hozzászólásodba?

Idióta barom. És le merem fogadni, hogy nem is edzel, hanem lemész papucsban pofázni, aztán belenyomsz 5-t 30 kilóba és te vagy a vagány, és már másnap trikóba mész mindenhová.

2010. ápr. 17. 15:34
 27/29 A kérdező kommentje:
te vagy az idióta 2 évig gyúrtam 15 éves koromban kezdtem te f@sz csak abbahagytam mert elkezdtem piálni és most ujrakezdtem te elmebeteg állat.
2010. ápr. 17. 15:51
 28/29 anonim ***** válasza:

Egyértelmű a sport.Figy idézek egy komoly edzőtől,Bunnytól: "egy sz@r alak akarsz lenni?",igen aki iszik és itt a fiatalok féle,há' menjünk oszt basszunk má be,ez olyan jó"-ra gondolok.Azok a sz@r alakok,nincs más örömforrásuk,és erre büszkék,hogy mint a birkák úgy viselkednek.Nem azt mondom,néha ihatsz,de akkor is szalonspicc max,ahogy volt edzőm nyugodjon békébe mondta mindig.

Hidd el a sporttal csak nyersz,ez tapasztalat.Kitartó leszel,egy FÉRFI(hangsúlyozom),céltudatos,segít majd az életbe is például karrieredben,nem vicc.

Előszőr is célokat tűz ki,ez a legfontosabb,mit is akarsz ettől a sporttól,és írd le.

22F

2010. ápr. 24. 23:33
 29/29 anonim ***** válasza:

Kérdező, te f@sszopó köcsög!

Szóval, azt írtad a nyitó postban, hogy 18/F, mostmár csak 17 vagy...ez eddig OK!

15 éves korodban kezdted,és 2 évet "gyúrtál". Akkor ha 17 éves vagy, akkor számomra elég hihetetlen, hogy pár hónap kihagyás után újra lemész "gyúrni", ilyenkor az emberek általában több "gyúrást" szoktak kihagyni, hogyha elmegy a kedvük. De mindegy.

A másik dolog az, hogy aki komolyan gondolja, nem "gyúr", hanem edz. Gyúrjad anyád csöcsét, azt amelyik olyan beteg tejet adott neked, amitől ilyen hülye lettél!!!

Még másik: nem a tápkieget kell megvenni, benne van a nevében, hogy KIEGÉSZÍTŐ, azaz valamit pótolni kell vele, nem csak és kizárólag azt használni. A szó első fele megadja, mit is kell vele pótolni: a táplálékot. Magyarán szólva az egészséges étrendet, ami megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagból áll össze, egészíti ki, mivel egy adott mennyiségű kaja után nehéz még többet enni, könnyebb 1-2étkezést lerendezni egy fehérje+zab shake-kel.. Táplálék kiegészítő nem szükséges, ellenben a megfelelő kaja lételeme a megfelelő fizikumnak.

Egy kis teszt, ha bármelyikre IGEN a válaszod, akkor egy balf@sz vagy(én már tudom, hogy az vagy, csak végre magadnak kéne belátni és változtatni!)

-Nem eszel meg naponta 2g/tskg fehérjét(vagy többet),

-Nem az épp elérni kívánt testtömeg változásnak megfelelő minőségű és mennyisgű ch-t, fogyasztasz

-nem tudod mi az a tskg illetve ch

-hetente többet edzel 3-nál(nagyon haladóként 4-nél)

-papucsban mész le "gyúrni"

-Nem fújod kívülről az általad regulárisan fogyasztott kaják tápanyagainak mennyiségét

-nem vagy tisztában, mik a fő táplálékkiegészítők, és azok hatásmechanizmusa.

még sorolhatnám, de szerintem neked minderre igen lesz a válaszod. nézz magadba te kis lúzer!

2010. ápr. 25. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!