Mit tehetnék, ha rendszeres sport mellett is ilyen a combom?
Szerintem te ezt a kerdest nem ertetted komolyan.
Hencegni akartal vele inkabb.
Nincs mit csinalj, kislany? :)
En azt hiszem tudom, hogy mirol kerdezel.
Nincs rossz labad, de tenyleg nem az, amit mondjuk te szerintem elkepzelnel tokeletesnek.
Ugy latom, hogy izom van rajta, nyilvan azert, mert rendszeresen sportolsz. A gond az, hogy mas is van rajta, nem eleg szalkas. Akkor jonne ki talan az a forma, amit te szeretnel.
Szalkasitashoz ket dolog kell, a legfobb dolog a dieta.
Az nem uszod meg. Nem azert, mert a sulyoddal van gondd, hanem azert, mert egy normal sulyu embernel is az alak nagyreszt az etkezestol fugg, a mozgas csak pluszban segit. Sokan azt gondoljak, hogy a mozgas csak a fontos, az etel nem.
Itt most nem arra kell gondolni, hogy mennyit eszel, nem a kaloriabevitelt kell csokkenteni, ha kilobol nem akarsz leadni, hanem kicsit valtoztatni kell az osszetetelen.
Sok rost, sok feherje, sok viz, keves szenhirat, ha megis, akkor fokent termeszetes szenhidrat gyumolcsbol, finomitott max reggelire.
Olvasd el ezeket peldaul:
Ha van esetleg Rubint Rekaval kapcsolatban ellenerzesed, akkor tedd felre es tornazz az Add onmagad 1-2-3ra. Valtva a legjobb, eleg napi 20-30 perc, de heti hatszor. Nem azert, mert o olyan jofej, de tenyleg durvan jok ezek az alakformalo gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!