Heti 3x1 óra sport, és kigyensúlyozott étrend mellett mennyi idő alatt tudok lefogyi 15 kilót?
Hát sajnos az nem fér bele az időmbe. Ha elolvasod, amit írtam, láthatod miért :(
DE amit általában szoktam enni: fehér húsok többféle formában (pl. grillezett csirkemell, csirkepörkölt csirkemellből liszt nélkül, paprika, paradicsom, hagyma, alma, őszibarack, sovány túró, kaukázusi kefír, saját készítésű zöldségleves, hal (filé és konzerv), spenót, tojás, és ezek kombinációja. Azt eszem, amit a gyereknek főzök, rántást, lisztet nem használok semmibe, és néha szoktam még enni teljes kiőrlésű kenyérből 1-2 szeletet. Sajnos imádom a csokit, ezért azt is szoktam enni néha 1-2 kockát.
1., Nem lehet, hogy túl keveset eszel??? Ha hirtelen elkezdesz koplalni, van olyan, akinél nem hirtelen fogyást eredményez, hanem pont azt, hogy a szervezet már csak azért sem adja a tartalékokat...
2., Vagy nem figyelsz oda a mennyiségekre, és lehet bármilyen kalóriaszegény valami, ha többet eszel a kelleténél. A kcal-napló vezetése azért éri meg, mert ide be tudod írni a nasikat is, meg persze az üdítőt. (Pl. Egy liter HohesC 450 kcal körül mozog, sokan meg se nézik, mondván, ez csak gyümölcs...)Hidd el, max. két hétig rabol több időt, mert utána fejből tudod a kcal-ákat, és meg tudod saccolni az ételek súlyát is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!