26 éves férfi, mivel tud a leggyorsabban, leadni úgy 7-8 kg-t? Sport, diéta, étrend? Mindenre írjatok pl.!
ez egy tipikus pasis diéta lesz :) én is ezt csinálom, de a legtöbb csaj kikészül a sok hústól (lehet idővel én is). a srácoknak könnyű betartani :)
reggeli: zabpehely zsírszegény joghurttal (natúr mindkettő, ha ízetlen, tegyél bele fahéjat).
vacsora: 100-150g túró (szintén lehet fűszerezni, tojást, zöldséget belevágni, vagy fahéjjal, mákkal enni).
a kettő közt 3-4 étkezés a következőkből: kiszámolod h mennyi a napi fehérjeszükségleted (gyanítom 100-150g közt lesz), és kiszámolod, hogy ehhez mennyi csirkehúst kell megenned (a túrót kivonhatod belőle). ezt elosztod 4 részre, az első 2nél barnarizzsel v lencsével eszed (ki kell hozzá számolni a ch szükségletet, ami 120-200g körül lesz vhogy), a második kettőnél zöldségsalival vagy párolt zöldséggel.
az étkezés ennyi, ezen kívül kevés földimogyoró (nem sós), vagy savanyú gyümik (alma, grapefruit, citrom). napi 3 liter víz minimum.
sport: főképp aerob edzés, de a súlyzós se árthat. az aerob edzés lényege, hogy monoton 40-60 perces folyamatos, közepes intenzitású mozgás, tehát kocogás, úszás, bicikli... ezt heti 4-5x. ha ezt unnád, javaslom az intervallumos futást, 1000x hatásosabb, olvass utána :)
nagyjából ennyi, ja és ha lement a felesleg, ne állj vissza a régi szemét kaják evésére, mert visszahízod!
nekem a közelmúltban sikerült úgy leadnom 6-7 kg-ot, hogy észre sem vettem, hogy fogyok. a módszer nagyon egyszerű:
nem eszel olajban sültet, zsírban sültet, és semmit, ami olajos lében úszik, például pörkölt, paparikás krumpli, stb. helyette maradnak a párolt húsok, grillezett húsok, fött krumpli, fött rizs, levesek, szendvicsek, stb. cukor helyett édesító, cola helyett zéró kola, stb.
amikor eszel soha ne edd tele magad, de viszont 3 óránként egyél egy keveset. plussz minden nap tekerj szobabiciklin 40 percet.
nekem így sikerült. 77 voltam, ráálltam a mérlegre, 69-et mutatott, meg is ijedtem, hogy talán beteg vagyok, erre rájöttem, hogy másképp ettem az utóbbi időben. azóta már visszaszedtem, újra 77 vagyok, én nem akarok fogyni!
ezzel a módszerrel sosem éhezel, észre sem veszed, hogy fogysz.
Fogyásnál 70% étkezés 30% mozgás. Próbálj olyan elfoglaltságot keresni amit rendszeresen tudsz csinálni. Legcélszerűbb a futás égeti a legtöbb kalóriát és ha intenzíven csinálod nem kell csak napi félórát. Ha inkább ráérős akkor úszás,szauna,gyógyvíz. A lényeg hogy ne und meg vagy szeresd csinálni vigyél bele új dolgokat vagy váltogasd.
Én elhagytam a kenyeret,lisztet,sót,cukrot és helyette saláta és köret.
Multiknál élelmiszereknél van saláta(olvasd el ne cukrozott legyen mint a mekiben) kicsi olaj és megsütögeted így elmegy a víz belőle így sokkal kevesebb és laktatóbb és intenzívebb az ízük.
Köret: grillezet húsok:Megsütöd a húst mint rendesen de előtte 15 perccel rárakod olyan tepsibe amire lehet rácsra tenni lecsöpög róla a zsír,vehetsz konzerveket(olvasd el ne cukrozottat,lisztes stb) babot,borsot,kukoricát, tojás
ihatsz sok tejet mert az leköti a gyomorsavat és nem leszel éhes.
Nekem heti 1KG így lement. De ha visszatérsz a régi kerékvágáshoz ugyanaz lesz. Ja és a sok zöldségtől lesz energiád, pörögni akarsz majd amihez régen nem volt kedved stb ahogy már nem kering a zsír az ereidben, májad veséd tisztitani kezdi a véred, már nem leszel unott sem.
www.tények-tévhitek oldalon PALEOLIT DIÉTA - az orvostudomány által bizonyított, orvosi cikkek tömegével igazolt, könyvekben is végigolvashatod.
Nekem nagyon bevált!
Nem nehéz betartani, most még a Paleofutar kaját is szállít, ha nincs kedved vagy időd vagy nem tudsz kotyvasztani.
Orvos vagyok, ajánlom. Csak ne egyél rengeteg húst, mert a purin lerakódik a belekben, az a bélrák melegágya, nem beszélve az antibiotikummal és steroiddal tömött csirkemellről.
Üdv, sok sikert!
Nem nagy ördöngösség sem a fogyókúra, sem a hízás:
Amit tudok tanácsolni:
1. Ne nézegesd, méregesd magad napról-napra!!!! :-O Aranyszabály!!! Máról holnapra nem fogsz leadni 5-10kilókat, ha pedig nem látod ezt az "elvárt" fejlődést - feladod az egészet...
Fotózd le, mérd le magad, és 1 hónapig tedd el az egészet tallonba.... majd akkor visszatérsz rá----
2. Gondolom a súlyt sem 1 nap alatt szedted fel - ne akard 1 nap alatt leadni...(szv. ilyet, hogy gyorsan-felejtsd el...!!!- ha csak nem akarsz csüngő bőrt-az sem szép látvány...brrrr.... :-/
3. Ne változtass semmin az étkezéseden, csak az alábbiakban figyelj oda: ha fogyni akarsz, akkor a fehérje beviteled menjen 35% fölé, 50% szénhidrát, a maradék egyéb (zsír, sav stb.)
Ezáltal pont a szénhidrátokat csökkented le (kenyér, tészta, cukor stb.)
És egy kis mozgás mellé - nem, nem kell súlyzózni, vagy milliós gépekre költeni, vagy +30-40km-eket lefutni..., menj el focizni, teniszezni, biciklizni kicsit,. sétálni fél órát, vagy amihez kedved van...
kb. ennyi a "csodarecept" - ha van a közeledben testépítő ismerős, ugyanezeket elmondja neked...- csak figyelmeztesd, hogy ne kezdje el a testépítő dumát negatív kardiókról, Müller-gugolásokról... :-/
Sajnos a legtöbbjük úgy van vele, mint az orvos amikor a betegségedről kérdezed, - nem a lényeget mondja, hanem szakszavakba kezd... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!