Holnap kezdem Tündüs néni 10 napos diétáját! Azt irja fogyhatunk legalább 5 kg-ot is! Persze mozgással és az étrend betartásával. Beválhat ez a diéta?
1.nap: 1,5 kg alma
2.nap: 0,5 kg párizsi
3.nap: 0,5 kg sajt
4.nap: 1,5 kg héjában főtt krumpli
5.nap: 0,5 kg sovány főtt marhahús
6.nap: 1,5 l tej, 5 db kétszersült
7.nap: 10 db kemény tojás
8.nap: 1,5 l tej, 5 db kétszersült
9.nap: 0,5 kg virsli
10 nap: 0,75 kg tehéntúró
Szerintem én kerülni fogom a párizsit, helyette ennék natúr joghurtot vagy kefirt....marhahús helyett pedig paradicsomnapot tartanék....+ ZUMBA , Rubint Réka ..futás,biciklizés,tánc! Beválhat? Értelmes válaszokat kérek ! Köszönöm!!!!
nehogy megcsináld. 10 napon keresztül létfontosságú vitamonikat és nyomelemeket vonsz meg magadtól.
ne is haragudj, de én még ilyen sz*rt nem láttam
abból amit leírtál csak a mozgást tartsd meg
a többi hülyeség
mellesleg ha x javaslatot helyettesíted Y-al, Z-t meg ZS-vel akkor tul.képp nem is ezt a fogyókúrát követnéd..
Van aki fogyott vele....ismerek is olyat..De ő inkább ezt az étrendet követte:
1.nap: 1,5 kg alma
2.nap: 0,5 virsli
3.nap: 0,5 kg sajt (háromszög alakú,mackó sajt
4.nap: 1,5 kg petrezselymes krumpli, uborkával
5.nap: 0,5 kg csirkemell, 1 kanál olivaolajon sütve, kevés fűszerrel
6.nap: tej, 5 db kétszersült
7.nap: 10 db kemény tojás
8.nap: tej, 5 db kétszersült
9.nap: 0,5 kg virsli
10.nap: saláta (kis tasakos fűszerrel) ami volt benne : fejessaláta, paradicsom, kigyóubi, poréhagyma... persze ezek apróra vágva
6 kg-ot fogyott vele..És szerintem ez jobb....mivel van benne hús , zöldség gyümölcs... ez beválna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!