Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik mellett döntsek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik mellett döntsek? Alkohol vagy sport? Lányok nektek melyik jönne be jobban?

Figyelt kérdés

Először is nem tudom hogy ez a kérdés melyik kategóriába tartozik?

Eljárok bulizni és e mellett sportolok(gyúrás) is de azt mondják a 2 nem nagyon megy együtt. Mind2-t élvezem mind2nek megvannak az előnyei és hátrányai. Mind2-t azért csinálom mert barátnőt szeretnék de nem jön össze. Ha az első mellett döntök akkor a távoli jövőbe gyenge leszek a sok piától elsorvadnak az izmaim, egyszóval alkoholista leszek, de nagyobb esélyem van csajt szerezni. Ha a sport mellet döntök akkor azt rendesen kell csinálnom veszek tápkieget (amit ha piával együtt szedek nem ér semmit) 5-10 év alatt szépen kigyúrom magam, jól érezném magam a bőrömben, de mivel nem járnék el ezért csajt nem tudnék szerezni... Ez egy ördögi kör amiből szerintem csak rosszul jöhetek ki. Lécci segítsetek. 18F.

2010. ápr. 10. 15:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

h erted h alkohollal nagyobb az eselyed csajt szerezni?

ezt nem gondolod komolyan..ugye?

sztem sportolj te csak tovabb...a sport tobbet er mint az alkohol..

akarsz majd 30evesen ugy kinezni mint vmi 45?akkor csak sok alkoholt igyal..

ha 20nak akarsz majd 30evesen kinezni akkor sportolj :)

16/L (T.)

2010. ápr. 10. 20:06
 12/29 anonim ***** válasza:

am meg vmi...

nem muszaj neked minden nap eljarnod bulizni...

szval..ha 2x-3x hetente eleg...edzeni a tobbi napokon birsz...

ne rontsd el magad az alkohollal :((

16/L (T.)

2010. ápr. 10. 20:08
 13/29 A kérdező kommentje:
ugy gondoltam h buliba vannak csajok és ha már ottvagyok akkor inni is szoktam nem sokat csak pont annyit amennyi kell.
2010. ápr. 10. 20:26
 14/29 anonim ***** válasza:

ugy is kell..mertekkel..tudni kell hol a hatar :)

üdv,elözö iró :)

16/L (T.)

2010. ápr. 11. 04:45
 15/29 anonim ***** válasza:

Vagy alkesz leszel, vagy izomagyú? Szép kilátásaid vannak az életben!

Ne egy csajért változz meg, hanem mutass inkább egy kis önállóságot, és saját személyiséget! Hidd el, az jobban bejön nekik, mint egy bicepsz.

2010. ápr. 13. 11:27
 16/29 anonim ***** válasza:

Inkább járj el valami harcművészeti vagy egyéb értelmes,férfias sportra.Gyúrással nem lesznek valós izmaid,mert a sok fehérje készítmény abbahagyásakor vagy elhízol,vagy csak simán eltűnnek a felfújt izmaid.

Javaslom az úszást-heti 2x,attól tutira király alakod lesz,és a futást,súlyzózást.Ettől lesz egy férfinak igazi férfias deltája,és karizmai!

Emelett pedig hétvégén nyugodtan bulizhatsz!

A gyúrás b*zis!

2010. ápr. 13. 11:30
 17/29 anonim ***** válasza:

Már rengetegszer leírtam, de már kezdek belefáradni. Az átlagos embereknek a gyúrással kapcsolatban tényleg csak tévhitei léteznek. Oks, hogy elszeretnél járni bulizni, megteheted, sőt ihatsz is alkohol (egy bizonyos mértékig jó). Szóval nem kell választanod a kettő közül, csak tudnod kell a mértéket. Én is szoktam bulizni, mellette rendszeresen edzem. Sőt fehérjét is szedtem, fel is szedtem pár kg izmot, minden az alapjába véve helyes étkezésen múlik! Ha szar kaját eszel egész héten, ne várd azt hogy majd jó alakod lesz.

20/F

2010. ápr. 13. 11:44
 18/29 anonim ***** válasza:
hát ha nem részegedsz le minden buli alkalmával, attól semmi bajod nem lesz az ég világon... nem értem a kérdést.
2010. ápr. 13. 12:12
 19/29 anonim válasza:
abizti gyursz, biztos csak majomkodsz baszál be minden nap és sokkal jobb lesz, hidd el!
2010. ápr. 13. 12:30
 20/29 anonim ***** válasza:

Egyesek számára teljesen hihetetlen, hogy nem bulizásról szól az élet, fel vannak háborodva, hogy "jajj hát minek kell választani, bulizni jó hogy menni kell, az az élet!".

És egyesek számára az is teljesen hihetetlen, hogy valaki a sportot igazán komolyan veszi, nem iszik, nem szív be, és havonta több tíz ezreket költ a kajájára, és megszenved azért, hogy jól nézzen ki és ebből a pénzből nem bulizni megy minden héten...

És annak az idióta baromnak, aki azt írta, hogy nem valós izmot építenek a táplálék-kiegészítők(amúgy benne van a nevében, hogy táplálék, idióták), attól azt kérdezém, hogy milyen izmot épít? Virtuálisat?????

2010. ápr. 13. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!