Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik mellett döntsek? Alkohol vagy sport? Lányok nektek melyik jönne be jobban?
Először is nem tudom hogy ez a kérdés melyik kategóriába tartozik?
Eljárok bulizni és e mellett sportolok(gyúrás) is de azt mondják a 2 nem nagyon megy együtt. Mind2-t élvezem mind2nek megvannak az előnyei és hátrányai. Mind2-t azért csinálom mert barátnőt szeretnék de nem jön össze. Ha az első mellett döntök akkor a távoli jövőbe gyenge leszek a sok piától elsorvadnak az izmaim, egyszóval alkoholista leszek, de nagyobb esélyem van csajt szerezni. Ha a sport mellet döntök akkor azt rendesen kell csinálnom veszek tápkieget (amit ha piával együtt szedek nem ér semmit) 5-10 év alatt szépen kigyúrom magam, jól érezném magam a bőrömben, de mivel nem járnék el ezért csajt nem tudnék szerezni... Ez egy ördögi kör amiből szerintem csak rosszul jöhetek ki. Lécci segítsetek. 18F.
sztem nem az alkoholért, vagy a bicepszedért szeretenének a csajok:) Ha tápkieggel akarsz gyurni, télleg en nagyon igyál alkoholtartalmút, bár nemtudom mi értelme van.:) azzal hogy gyursz, és 2 hetente elmész bulizni sztem nem kell döntést hoznod meliyket válaszd:) a csajozást meg megkell tanulni, hogy bánj a lánoykkal, h hamar kiismerd mi lehet ami neki bejön stb.... ez egy nagyon hosszú fojamat de megéri:D
18/F
Aki ennyire komolyan gyúrmázik, hogy tápkieg, meg nulla alkohol, az általában már inkább undorítóan néz ki, mint vonzóan. Remélem ez segít a döntésben...
23L
15:11
Igen, ez a lényeg. Nagyon jól mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!