Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az aki ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki ezen az oldalon felmeri vállalni saját magát?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha ismerkedtek,írogattok vagy egyszerűen barátkoztok ti a saját neveteket,korotokat életeteket vállaljátok? Vagy ferdítetek,szépítetek a dolgon? Egyszerűen trollkodtok,unalomból,több néven?

Ez egy arc nélküli oldal és nem értem miért kell folyton hazudozni,ferdíteni,szépíteni?

Csupa ilyen emberbe botlom.

Ha valaki csóró,vagy csúnya,vagy biszexuális,vagy mozgássérült,vagy kövér,vagy roma illetve akármilyen az miért nem vállalja őszintén? (N)

2016. máj. 15. 06:34
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
68%

Elég idős vagyok már ahhoz, hogy ne hasson meg mások rólam alkotott véleménye. Én tudom, amit tudok, elmondom, amit el szeretnék mondani, a többi nem izgat. Ennélfogva nem látom értelmét az alakoskodásnak.

57F

2016. máj. 15. 19:53
 42/49 A kérdező kommentje:

#38 De hülye vagy. (XD) -Röviden,tömören.

#39 "Haydi Gidelim" = De egy zsák csöcs nóta ez....

- De ha szereted...te tudod.

Örülök,hogy ilyen bevállalós vagy, - én NEM és mindegy,hogy nézel ki!

Mindenki másnak köszönöm a válaszát.

2016. máj. 15. 20:09
 43/49 anonim ***** válasza:

1, Aki felvállalja magát, az kb. 2 levél után repül, mert meg mert nyílni a másik előtt /már legalább 4* szívtam így meg/;

2, Aki lazább, lezserebb, az sikeres úgy, mint az életben.

2016. máj. 15. 21:57
 44/49 A kérdező kommentje:
Hát ezt szomorúan hallom;(
2016. máj. 15. 22:17
 45/49 Titusztitusz ***** válasza:
Kérdező...El ne hidd már azt, amit a 43-as írt...
2016. máj. 15. 22:28
 46/49 anonim ***** válasza:

Mit ossze hazudozhat itt mindenki te jo eg.

Bar azt el nem tudnam kepzelni; hogy fiu letemre en azt irjam ki hogy no vagyok. Szerintem aki a nemet megvaltoztatja az a vilag szegyene.

22/f

2016. máj. 16. 03:39
 47/49 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes másnak kiadni magad,mert idióta helyzetekbe fogsz keveredni a füllentésed miatt.

A másik akinek ez jól esik,az viszont már mentálisan beteg.

Nem a viccelődőkre gondolok.

2016. máj. 16. 05:17
 48/49 anonim ***** válasza:
Én vállalom magam - persze nem névvel, lakcímmel. De pl. leírom, hogy kövér vagyok, leírom, hogy az egyetem első évein elcsúsztam, hogy pszichés gondjaim vannak.
2016. máj. 16. 11:08
 49/49 anonim ***** válasza:
43# igazad lehet, hiszen az életben, élőben, se vállalja fel magát szinte senki teljes mértékben, túl sokat adtál magadból szerintem.
2016. máj. 16. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!