Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki ezen az oldalon felmeri vállalni saját magát?
Úgy értem ha ismerkedtek,írogattok vagy egyszerűen barátkoztok ti a saját neveteket,korotokat életeteket vállaljátok? Vagy ferdítetek,szépítetek a dolgon? Egyszerűen trollkodtok,unalomból,több néven?
Ez egy arc nélküli oldal és nem értem miért kell folyton hazudozni,ferdíteni,szépíteni?
Csupa ilyen emberbe botlom.
Ha valaki csóró,vagy csúnya,vagy biszexuális,vagy mozgássérült,vagy kövér,vagy roma illetve akármilyen az miért nem vállalja őszintén? (N)
Sosem hazudok, egyszerűen nincs értelme, csak az agybetegek gondolják, hogy van. Emellett igyekszem ügyelni arra is, hogy ne írjak le kérdéshez/privátban olyat, amivel vissza lehet élni. Ezzel amúgy az életben is így vagyok, nem csak neten. Nem is volt még problémám ezekből.
24/F
Örülök,hogy másokat is foglalkoztat ez a kérdés és az őszinte embereknek is.
További válaszokat és véleményeket is várok. (Bár most már nem az első oldalon fut a feltett kérdés,talán kevesebb válasz jön) Tapasztalt gyakorizók,(örökké itt lógók) is írhatnak.
Egyetértek az elhangzottakkal,hogy igen is ismeretlenül is vállalni kell milyen vagy,ki vagy valójában.
Ez az önismeretről is szól,-ha valaki hazugságra kényszerül az a saját korlátait építi,nem tud róla de így van.
Köszönöm #35. -és lám nem dőlt össze a világ.
Bár én azzal is elégedett lennék ha a privát levélváltók őszinték lennének.
én privátban még nem hazudtam, de most már lassan el kéne kezdenem nekem is talán. :D itt a koromat szoktam hamisan megadni, általában fiatalítom magam. :) 125F
egyébként egy csóró, csúnya, biszex, mozgássérült, kövér roma vagyok, de halhatatlan is. :)
Èn! Mindenfèle köntörfalazás nèlkül:)
Szerintem elèg gáz ha valaki már saját magát is meghazudtolja,teljesen mindegy milyen okból teszi.^^
Aki ismerkedne ilyesmi,nyugodtan írjon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!