Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy egy picit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy egy picit komolyabban vegyen engem es a sajat eletet, hogy vegre felelosseget tudjon vallalni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves aranyos meg minden 2evvel kisebb parom, nagyon szeretem ot, de van egy oriasi problemam vele:( ! Ahanyszor es ahanyan megkerdik hogy kiaz miaz, mivel foglalkozik a valaszom mindig az hogy semmivel, es ez nekem annyira ciki!20eves, a tavaly vegezte a 12t ,de az erettsegi nem sikerult, szoval most nem jar egyetemre(de ahogy jol ertettem ot nemis akar), tovabba Nem dolgozik, es ha valami olyasmit mondok akkor ra vagja hogy nem erdekli! Nem akarom megserteni, de olyan rosszul esik hogy en mindent megteszek hogy jobb legyen es o korulbelul semmit:( Rolam jo tudni azt hogy egyetemre jarok, kozbe dolgozok is, es a hazimunka is ram harul(mivel nem lakok a szuleimmel)!Vegulis csak annyit akarok hogy vagy dolgozzon vagy tanuljon, hogy en is tudjak buszke lenni ra ugy ahogy o ram!es erezzem azt hogy akar fejlodni ...:) De ezt hogyan mondjam el neki?Ajanlottam neki egy munkahelyet de csak egyet bolintott szoval:-j:(:-S Velemeny?tanacs?barmi!
2011. jan. 15. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Neki kellene valahogy rádöbbennie hogy ez így nem mehet tovább, mert elveszíthet téged.

Mondd neki hogy ahhoz hogy elérje a céljait, tenni kell, már ha vannak céljai, ha meg nincsenek, akkor meg találjon ki, amiért küzdhet, és csak úgy érheti el amit akar. Sajnos én is ilyen voltam régen, de egy nő engem is rádöbbentett hogy a olyan élet az sehová nem vezet.

2011. jan. 15. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de egyik ismerősöm egy hasonló hozzáállású férfihoz ment feleségül és azóta már ezerszer megbánta. Vannak ilyen emberek, akik gyengék ahhoz, hogy tegyenek bármit saját magukért vagy másokért, a jelek szerint a párod is ilyen. Ülj le vele, beszéljétek meg ezt amit fentebb írtál, ha pedig azután se változik semmi, akkor kérdezd meg, hogy hogyan akarja élni az életét. Ha nincsenek tervei se, akkor adj neki ultimátumot, jobbat szerintem nem tehetsz.
2011. jan. 15. 12:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, és ez a "kezdj már valamit az életeddel" típusú beszélgetés a világon a legunalmasabb...

Amikor megismerted tudtad, hogy milyen nem? Akkor meg miért akarod megváltoztatni? Szerintem jó úton haladsz afelé, hogy dobjon téged.

2011. jan. 15. 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Még az érettségire sem készül? Az már gáz.

Kérdezz rá, hogy mik a tervei, ha vannak egyáltalán! Ha ő a férfi, akkor ez még cikibb, ő fog elveszíteni téged hamarosan.

2011. jan. 15. 12:20
 5/10 A kérdező kommentje:

A harmadik valaszolonak: Persze hogy tudtam hogy milyen, de aztmondta hogy elfog menni kulfoldre par honapra ,mivel ott tobb penzt lehet keresni, es en aztmondtam hogy oke, de most megse megy el mert inkabb itthon vallalna munkat, mert szeretne velem osszekoltozni, de hat hogyan akar osszekoltozni velem ha nincs egy fix jovedelme?En mondtam hogy segitek neki eleinte, adok neki penzt amennyire szuksege van, de szeretnem ha ezzel nem elne vissza es vegre a talpara allna! Viszont nem hiszem hogy lusta ferfi, azaz hogy nem szeret dolgozni, mert mar regebb is dolgozott (iskola kozbe)!

Nem akarom en megvaltoztatni de muszaj lesz, es ezt neki is tudomasara hoztam! hm:(

2011. jan. 15. 12:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Hat az erettsegivel az a helyzet hogy meg letud erettsegizni :-j szoval ez a legkevesebb! Celjai?hat emlitett penzt, kirandulast, autot, szorakozast, egyuttelest!Ennyi!:((tudom/...szanalmas:D tovabba szeretne egy fitnessztermet amit en is...:Dez megvalosithatom, de egyebb?Igertem egy parizsi utat neki...ennyi! A tobbit probalom ra hagyni!:) Valoszinuleg meg vannak celjai csak meg nem mondta el nekem, lehet hogy fel hogy lenevetem, ugy ahogy o is tette eleinte:)) de aztan radobbent hogy amit en mondok az ugy van:D csak ne en legyen a ferfi a haznal...:)))
2011. jan. 15. 12:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolonak gratulalok hogy kepes volt a valtozasra:) az eletbe nem az a fontos hogy mi vagy hanem az hogy ki vagy es hogy mit tettel eddig:) es ha nincsenek celjaid csak ugy elsz egyik naprol a masikra akkor ott ert veged az eleted!:):((
2011. jan. 15. 12:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Masodik valaszolonak:nem keseritettel el:) koszonom a valaszt
2011. jan. 15. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
amit írtál annyiból az jön le ,hogy simán ingyenélő ,kihasználja ,hogy szereted ...egy szám jutott erről eszembe ,az első pár sor (is) nagyon idevág: http://www.youtube.com/watch?v=yx0uCug0GIM
2011. jan. 15. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
:))))hat igen:P
2011. jan. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!