Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki ezen az oldalon felmeri vállalni saját magát?
Úgy értem ha ismerkedtek,írogattok vagy egyszerűen barátkoztok ti a saját neveteket,korotokat életeteket vállaljátok? Vagy ferdítetek,szépítetek a dolgon? Egyszerűen trollkodtok,unalomból,több néven?
Ez egy arc nélküli oldal és nem értem miért kell folyton hazudozni,ferdíteni,szépíteni?
Csupa ilyen emberbe botlom.
Ha valaki csóró,vagy csúnya,vagy biszexuális,vagy mozgássérült,vagy kövér,vagy roma illetve akármilyen az miért nem vállalja őszintén? (N)
19: Csak azt nem értem, hogy miért írod ki a felhasználónevedet, ha zavar, hogy kiraknak rólad dolgokat?
Az ilyeneket sosem értettem meg, pedig már nagyon régóta itt vagyok.
Én nem kamuzok, sem itt, sem máshol. És éppen ezért nagyon nehezen tolerálom, ha valaki nem az igazat mondja... többnyire lebaszásba szokott torkollni, ha kiderül az ilyen. Nem értem, hogy másoknak mi a jó abban, ha falat építenek maguk köré és nem akarják megmutatni saját magukat, miközben én teljesen őszinte vagyok. Talán azt gondolják, hogy így megnyerőbbek tudnak lenni, vagy így akarnak bevágódni? Teljesen mindegy, hogy mit kamuznak össze-vissza, idővel úgyis kiderül, hogy nem mondtak igazat. És szerintem ez az egyik legtaszítóbb tulajdonság, még akkor is, ha csak az interneten vagyunk... de ha a valóságban, akkor pedig végképp.
18|L
Én mindenben magamat adom,hazudni felesleges,úgyis minden kiderül idővel.Bár nincs is mit szégyellnem:D
Azokat a paikat bírom,akik azt írják magukról,hogy sportosak,aztán küldenek magukról képet és a legnagyobb sport az életükben az lehet,hogy átsétálnak egyik szobából a másikba...nem tudom mi értelme jó pasinak kiadnia magát,mikor az első képen kiderül,hogy nem az.
20L
Ez az oldal komolytalan, komolytalan emberek írnak komolytalan hozzászólást, én is írtam már magamról, de nem ferdítettem, mondjuk olyan nagyon sok dolgot nem is árultam el magamról. Az hogy valaki hogy néz ki, milyen a szexuális beállítottsága, nem hiszem hogy ide ki kell írni. Ha kiírom hogy magas vagyok, nem vagyok elhízva... akkor úgyis az jön ebben a kategóriában hogy mi a francnak hazudozok. Na jó nem így szó szerint.
Egyébként pont ez a kategória ahová hisztizni járnak egyesek, vagy mert éppen van valami időszakos nyűgjük itt vezetik le. Az itteni barátok meg semmire nem jók, írnak egyszer kétszer, meg kiderül hogy egy homokos ír nekem, minek írjon is itt valaki magáról pontosabb infókat?
Köszönöm a további hozzászólásokat is, 22-es és 23-as válaszadóknak külön,ment a zöld mindenkinek.
A sok privátot is köszönöm,nem mindre reagálok privátban -inkább itt nyílt felületen ha nem gond.
Írta valaki,hogy neki megfelel az arctalanságon kívül,hogy olykor más bőrébe bújik és,hogy ez miért baj?
-Pontosan azért,mert így nem valós képet vetítesz a többiek felé és a kérdéseikre kapott válasz sem lesz korrekt.
Tényleg ennyire magas falakat kell húzni? Nem ismerem a másik félt,nem mondok nevet,lakóhelyet például.
De hogy hány éves vagyok,mit dolgozom,férfi vagy nő, vagy fiú vagy leány vagyok és hogy telnek a mindennapjaim azt miért nem lehet felvállalni?
Van aki azt írta,hogy igény van a hazudozásra?
Ti is csupa kamut (nem a poénokra gondolok)akartok itt olvasni? Mert én nem.
Értem amit írsz.
Az alap,hogy tudd (név nélkül)ki van a másik oldalon.
Egy kitalált alakkal ki szeretne bármit is megosztani?
Ha egy 28-éves férfival levelezel,-nem egy 53-éves homoszexuálisnak szeretnéd elmondani a napjaidat,vagy egy unatkozó tinilánynak. Ez van és itt nehéz is kiszűrni,mert mindenki azt ír amit csak akar,fantázia van rendesen. 39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!