Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az aki ezen az oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki ezen az oldalon felmeri vállalni saját magát?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha ismerkedtek,írogattok vagy egyszerűen barátkoztok ti a saját neveteket,korotokat életeteket vállaljátok? Vagy ferdítetek,szépítetek a dolgon? Egyszerűen trollkodtok,unalomból,több néven?

Ez egy arc nélküli oldal és nem értem miért kell folyton hazudozni,ferdíteni,szépíteni?

Csupa ilyen emberbe botlom.

Ha valaki csóró,vagy csúnya,vagy biszexuális,vagy mozgássérült,vagy kövér,vagy roma illetve akármilyen az miért nem vállalja őszintén? (N)

2016. máj. 15. 06:34
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
49%

A válaszokban sem trollkodok, néha enyhén viccelek, de komoly témánál azt sem.

Privát levélben viszont full őszinte vagyok!

Még valamit aranyom?

82N.

;)

2016. máj. 15. 08:27
 12/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi normális válaszokat. Nem a név felvállalásával van gondom,az egy ideig teljesen természetes ha óvatos az ember. De egy barátkozás szintű levelezésnél ahol nem kapcsolatot keresünk,elég furcsán hat ha lódít az illető és nem is értem miért van szükség ilyesmire.
2016. máj. 15. 08:29
 13/49 A kérdező kommentje:
# 11 - A humoros nagymamának is köszönöm a hozzászólást.
2016. máj. 15. 08:32
 14/49 anonim ***** válasza:

Én vállalni szoktam,mert abból a célból ismerkedem lányokkal,hogy a kapcsolat esetleg továbbfejlődjön és ez csak akkor lehetséges ha már az elejétől az igazat mondom minden feltett kérdésre.Az már más kérdés,hogy nem tetszik mindenkinek az igazság és nekem is nagyon sokan hazudtak már.

Én nem szégyenlem azt aki vagyok,ezért nem esik nehezemre vállalni magam és ez a jövőben sem lesz másképp.:)

2016. máj. 15. 08:39
 15/49 anonim ***** válasza:
49%
Összesen két emberrel levelezek ezen az oldalon.Az elsőnek szívesen felfedtem magam, mivel normális ember módjára viselkedik.A másodiknak biztosan nem fedem fel magam a stílusa miatt, hiába parancsolja.:)
2016. máj. 15. 09:33
 16/49 Noren1989 ***** válasza:

Nekem azért jelent valamit, h ez az oldal anonim. Az ismerkedős beszélgetéseknél olyan 2-3 nap intenzív beszélgetés után adok csak másik elérhetőséget is. Hazudozni nem szoktam.

Csak az igazat. Hogy az itteni lányok kicsit furán ferdítik a vágyaik irányába a mondandómat, arról meg nem tehetek.

26/F

2016. máj. 15. 09:36
 17/49 anonim ***** válasza:
En felmerem.felesleges hazudozni..nem csak itt hanem mashol is
2016. máj. 15. 09:43
 18/49 anonim ***** válasza:
Béla se fedi fel magàt.csak mondja kérdédben a vàlasz.meg hogy a netes kapcsolat csak idézőjeles virtuàlis kapcsolat.és neki ennyi elég.
2016. máj. 15. 09:47
 19/49 anonim ***** válasza:

Régebb óta itt vagyok már, de ismerkedni nem szoktam. Engem különösebben senki nem érdekel, hogy ki kicsoda, milyen nemű, hány éves, hány szál szőr van a popókáján, milyen magánélettel érkezett ide, s milyen szándékkal írogat. Magamról olykor csurrantok-cseppentek ezt-azt — amikről azért ne legyek egyből felismerhető, ha valamelyik ismerősöm erre tévedne —, de ezeket az apró infómorzsákat pár napon belül viszontlátom valamelyik kérdés alatt, ha valakinek épp kötekedni valója van velem, habár inkább csak általános jellemzőket osztok meg magamról, amikkel nemigazán tud visszaélni senki sem, mert másik 200 millió férfira is ugyanúgy rá lehetne húzni.

Meg amúgy is elég sok GYK-sról kerültek már ki ide képek, személyes infók, profilok, szóval senkiben sem bízok meg. Privizni olykor szoktam, heti bontásban kb. 3-4-szer, betartva a kellő lépéstávolságot mindenkitől. Ha valaki túlságosan tolakszik, utalgat, "nyomul", arra egyszerűen nem válaszolok.

A nevemet senki sem ismeri, a koromat és a lakhelyemet néha ki szoktam írni, meg hogy mikkel foglalkozom munka- és szabadidőben, ezeken igazából senki sem talál fogást, mint írtam, tök általános dolgok. Hazudozni magamról meg mi értelme lenne? Néha gyűlölködök, főleg a nőkről, néha hasznosabb próbálok lenni, ha valakit fel kell rántani a posványból, néha betámadom azokat a srácokat, akik féreg módjára viselkednek a párjukkal és még büszkék is rá (bár ők inkább csak trollcsikák), néha eldurrogtatok egy-két nagyon hülye szóviccet, néha saját magamon élcelődök, egyszóval teljesen változó, mikor mit csinálok itt.

Végszóra: minden marad így a jövőben is. Ráértemben jövök oltatni a nőket, a hülye gyerekeket, meg röhögni azon, miket össze képesek hazudozni és durrogni néhányan. Ahogy eddig is, továbbra sincs nálam nyitott kiskapu.

2016. máj. 15. 10:34
 20/49 anonim ***** válasza:

Gyűlölöm a hazugságokat. Ezáltal én sem kamuzok össze-vissza. Ha valakivel jól el lehet beszélgetni, szimpatikus, normális és kedves stílusban közeledik, akkor én is így viszonyulok hozzá. Az igaz, hogy az elején keresztnevek szintjén kezdjük a beszélgetést általában. Viszont többször is feljött a facebook, ahol már pontosan láttuk egymás képeit. :-)

Szeretek új embereket megismerni. Ha kiderül a hazugsága, azután már nem tudnék megbízni benne igazán.

2016. máj. 15. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!