Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a "gold digger" kifejezést a mai nőkre rá lehet húzni?
"Attól,hogy nem élsz velük azért néha megkérdezheted ,anyu kell valamit segíteni tudnánk valamiben segíteni.A pontokhoz gratulálok.De most egy kicsit öngólt rúgtál megadnak mert az otthoni létet úgy állítottad be mint aki bekattanna ha otthon marad holott egy régebbi hozzászólásodnál nem így vélekedtél."
Még mindig azt írtam, hogy lehet, LEHET, hogy megpróbáljuk a párommal, hogy működne-e az, hogy én otthon maradok, te voltál az egyetlen, aki tényként kezelted, hogy otthon fogom b..ni a rezet egész életemben :D Nyilván nem mindenki egyforma, van, aki bekattan, van, akinek tök jó otthon lenni, mint írtam, a munkának is, meg a háztartás vezetésének is vannak előnyei meg hátrányai.
Éppenséggel meg tudom kérdezni, hogy tudok-e segíteni, csak nem sokra mennek velem az ország másik végéből :D Természetesen ha itthon vagyok (mint pl most éppen), akkor tolom én is a házimunkát, de nem elég néhány hetente takarítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!