Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "gold digger"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "gold digger" kifejezést a mai nőkre rá lehet húzni?

Figyelt kérdés
Magyarul azt jelenti arany bányász és legtöbbjük csak kihasználja a tehetősebb férfiakat.
2016. máj. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6
 51/53 Költőnő? ***** válasza:
Az a baj, hogy te tényként közlöm ezeket a dolgokat, holott, ez is csak egy vélemény. Finomabb reakciókat kaphatnál, ha hozzátennéd h sztem. Hiszen az ember általában hajlamos úgy véleményt alkotni dolgoktól h zéró releváns tapasztalata van az adott témával kapcsolatban.
2016. máj. 5. 21:26
 52/53 anonim ***** válasza:

"Attól,hogy nem élsz velük azért néha megkérdezheted ,anyu kell valamit segíteni tudnánk valamiben segíteni.A pontokhoz gratulálok.De most egy kicsit öngólt rúgtál megadnak mert az otthoni létet úgy állítottad be mint aki bekattanna ha otthon marad holott egy régebbi hozzászólásodnál nem így vélekedtél."

Még mindig azt írtam, hogy lehet, LEHET, hogy megpróbáljuk a párommal, hogy működne-e az, hogy én otthon maradok, te voltál az egyetlen, aki tényként kezelted, hogy otthon fogom b..ni a rezet egész életemben :D Nyilván nem mindenki egyforma, van, aki bekattan, van, akinek tök jó otthon lenni, mint írtam, a munkának is, meg a háztartás vezetésének is vannak előnyei meg hátrányai.

Éppenséggel meg tudom kérdezni, hogy tudok-e segíteni, csak nem sokra mennek velem az ország másik végéből :D Természetesen ha itthon vagyok (mint pl most éppen), akkor tolom én is a házimunkát, de nem elég néhány hetente takarítani :D

2016. máj. 5. 22:08
 53/53 A kérdező kommentje:
Jó természetes persze ez a te döntésed ,de a korodból kifolyólag bár nem tudom mennyi és nem is fogom megkérdezni(nem illő).Csak nem kell elba...ni szerintem a fiatalságodat ha mondjuk a háztartásbeli életet választanád egy idő után úgy is olyan lennél mint egy karánba zárt vad musztáng aki ki akar törni de lehet máshogy hatna rád mindegy nem az én jogom eldönteni.Jobb szerintem jönni menni tenni a dolgunkat ugyebár akkor több ingerek érik az embert.Na mindegy jó sikamikát a hétvégére.
2016. máj. 5. 23:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!