Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "gold digger"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "gold digger" kifejezést a mai nőkre rá lehet húzni?

Figyelt kérdés
Magyarul azt jelenti arany bányász és legtöbbjük csak kihasználja a tehetősebb férfiakat.
2016. máj. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
# 30 Időpont ma 18:00 - Azért az ilyennel óvatosan. Az egyik nagymamám emiatt nem kapott nyugdíjat, bár őt a háborús és forradalmi idők sodorták a háztartásbeli létbe, amíg lehetősége volt, dolgozott, csak az nem volt elegendő a nyugdíjhoz. Ilyet csak úgy, ha biztosan tudod, hogy nem él vele vissza a párod, és gondoskodj más úton a későbbi idős éveidről, ha munkából nem.
2016. máj. 3. 18:23
 32/53 A kérdező kommentje:
30-as hol élsz te? amiket felsoroltál azokat munka után is szépen komótosan eltudod végezni.Akkor minek a diploma dísznek a vitrinbe,hogy legyen mivel felvágni.Menj szépen dolgozni ha lediplomáztál de most is el tudsz menni ,ja hogy neked biztos nem kell.Kicsit rosszul látod a dolgokat.
2016. máj. 3. 18:29
 33/53 Költőnő? ***** válasza:
100%
Kérdező nem érted a lényeget. Ha két ember KÖZÖSEN úgy dönt, hogy belefér, akkor az az ő dolguk. Ha megtehetik. Attól h te nem értesz vele egyet (én sem), attól még van, akinél ez működhet.
2016. máj. 3. 20:45
 34/53 A kérdező kommentje:
Akkor sok sikert nekik költőnő ,hogy hosszútávú kapcsolat nem lesz az tuti,a srác egy idő után megunja és kidobja.Minek a diploma ha otthon akar kötögetni.
2016. máj. 3. 23:09
 35/53 anonim ***** válasza:
69%

tegnap 18:29

Nem tudom, a párom szüleinél ez tökéletesen működik már sok-sok éve, az anyuka otthon van és intézi az otthoni dolgokat plusz segít apunak a vállalkozásban, apu meg dolgozik, nekik így teljesen jó. Nézd, én nem akarom rád erőltetni, hogy csináld te is ezt, azt se mondom, hogy mindenkinek jó megoldás, de nem tudom, miért kell beoltani, csak azért, mert neked ez nem jönne be. Mássz már ki mások családi életéből :)

Egyébként írtam, hogy én szeretnék dolgozni, ezt még csak elméleti szinten beszéltük erről a párommal, hogy igazából ebben a modellben sincs semmi rossz, HA a pár mindkét felének megfelel.

"amiket felsoroltál azokat munka után is szépen komótosan eltudod végezni"

Igen. Az én családomban anyámnak pl egyáltalán nem kéne dolgoznia, a fizetése semmi apáméhoz képest, ő valamiért mégis megy, aztán MINDEN szabadideje elmegy a házimunkára otthon. Oké, van ideje néha kimenni egy szál cigire, de kb ennyi. Dolgozik 5-6-ig, bevásárol, hazamászik, kipakolja amit bevásárolt, kimegy a kertbe valamit gyorsan megcsinálni amíg világos van, kiválogatja a szennyest, elindítja a mosást, megcsinálja a vacsit, hazaér apa, kajálnak, elmosogat, kitereget, aztán kb mehet is aludni, mert 5-kor kel. Hétvégén meg jönnek a nagyobb projektek, takarítás, kerti munkák, főzés, stb, talán hétvégén szokott lenni 1-1 órája, hogy leüljön a fenekére. Ha bankba vagy postára kell mennie, akkor szabit kell kivennie.

Tényleg meg lehet oldani, és tényleg tök jó otthon a családi élet... Azoknál az ismerősöknél, ahol a nő meg háztartásbeli, ott meg este már csak leülnek egy pohár borral filmet nézni, vagy elmennek kirándulni, vagy akármi, nem széthajtott mindkét fél..

Persze mondom nem alkalmas ez mindenkinek, soha nem írtam, hogy általánosan jobb lenne, de mi pl kipróbálnánk, hogy hogy működik, ennyi. Ha nem érezzük jól magunkat így, akkor nyilván keresek munkát aztán kész. Nem tudom, miért kell ezen felháborodni :D

2016. máj. 4. 10:59
 36/53 anonim ***** válasza:
100%

Fogorvos, jogász tömegszakma?

Hát, lehet, de a fizetésükből bőven meg lehet élni egy családnak. Nehezen lehet rájuk húzni a gold digger formát.

Én mint programozó pedig őszintén szólva kikérem magamnak a "nem megterhelő" jelzőt. Projektzáráskor gyere te 14 órázni. Mellesleg meg minden munka megterhelő ha belead az ember mindent. Legyen az fizikai vagy szellemi.

2016. máj. 4. 11:52
 37/53 anonim ***** válasza:
100%
Hű, azt csak most nézem, hogy a kérdező ilyet is írt, hogy a programozás nem megterhelő :D Jelentkezz ELTE-IK programtervező informatikus szakra, első zh időszak után a könnyeidben fürdenél :DD És akkor még nem tudsz semmit, az csak a kezdet :D Nem kell megszakadni, az igen, látszik, hogy fogalmad sincs, mit ad bele az ember egy-egy jó állásba...
2016. máj. 4. 12:07
 38/53 A kérdező kommentje:
35-ös Neked a diploma megszerzését ki finanszírozza ,vagy teszel is érte valamit.Felsoroltad itt a kedves anyuka teendőit ,hogy mennyit kell neki dolgozni ,házimunka meg egyebek.Miért nem segítesz be neki ha ennyi teendője van,de van egy sejtésem ,hogy te mások példáját veszed alapul ,és nagyon a háztartásbeli szerepet akarod felvenni.Ki akarsz bújni a munka alól valahogy ezt veszem ki az írásodból és ezt ne vedd bántásnak de én ezt érzem.Szerintem te kényelmes életmódra akarsz hajtani.A programozó brigádnak meg üzenném a tiétek is tömegszakma semmi extrát nem tud nyújtani.Egy programozónak ugyan mibe kéne már megszakadni ültök egész nap.
2016. máj. 4. 12:31
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Áhá, most már értem. Innentől kezdve felesleges foglalkozni a témával, nem vitapartner a kérdező. :)
2016. máj. 4. 12:39
 40/53 anonim ***** válasza:
Anyukám is megtehette volna egy idő után, hogy háztartásbeli legyen, de ő nem akarja bukni a nyugdíjat ezzel a döntésével, és szereti a szakmáját, bár azzal élni fog szerintem, hogy 40 év után nyugdíjba menjen.
2016. máj. 4. 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!