Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "gold digger"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "gold digger" kifejezést a mai nőkre rá lehet húzni?

Figyelt kérdés
Magyarul azt jelenti arany bányász és legtöbbjük csak kihasználja a tehetősebb férfiakat.
2016. máj. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

19-es

A férfiak sincsenek...hoppá. Te, mi van, he ez nem nemfüggő?

Mi van, ha ez az ország nem a nemek mentén szakadt ketté?

Amúgy teljesen nyitva áll a lehetőség a nők előtt, hogy menjenek mérnöknek, csak valamiért a legtöbbjének ehhez nincs affinitása. Ezzel nincs is semmi baj, mert a férfiak sem szívesen mennek el titkárnő/ápoló/óvónő képzésekre.

A bajom azzal a rinyával van, hogy ha valaki elmegy titkárnőnek, óvónőnek vagy ápolónőnek, akkor egyből a gonosz patriarchátus áldozata.

Érdekes, de az útépítőket, árokásókat miért nem veszik maguk mellé? Ők is annyira keveset keresnek... Ja, mert ők is többnyire férfiak és odalenne a nagy nőelnyomásos elmélet alapja, ha kiderülne, hogy vannak szarul fizető melókban is férfiak.

Hát még ha megtudnák, hogy egy-egy sales-es vagy sminkes nő mennyit keres...

2016. máj. 3. 13:56
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
# 19: De hát a pasik is folyton arra panaszkodnak itt, hogy nem tervezgethetik a fizetésükből a jövőjüket... egy jövedelemből mindenkinek nehéz önálló háztartást fenntartani. (Mindenesetre ha én ezt nőként meg tudom tenni, akkor szerintem joggal várhatom el egy férfitól is.)
2016. máj. 3. 13:58
 23/53 anonim ***** válasza:

Hát én nem ezt látom kérdező. De lehet én születtem rossz családba ahol a nővérem jogász, a húgom fogorvos, anyám meg mérnök és mindenki tervezgeti/tervezgette a jövőjét. :)

Szerintem lemaradtál egy olyan 100 évvel. Ébresztő.

2016. máj. 3. 14:15
 24/53 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam ,hogy mennyit keresek nem is kérkednék vele de 150000-es fizetéssel nem is nagyon lehet labdába rúgni korunk mai hölgyeményeivel.Itt mindenki programozó vagy mi .Mondjuk megszakadni nem igen kell benne ezt aláírom.Szép kis családfa de ezekre az állásokra amiket idevázoltál biztos nem mosogatásból kuporgattátok össze a pénzt.Hugica fogorvos nővérke jogász stb.Ja és olyan körökbe mozgok ahol a hölgyek igenis tanultak nem pedig egy tömegszakmával vágnak fel .
2016. máj. 3. 14:24
 25/53 anonim ***** válasza:
Egy barátom 280at keres nettóban és összejött egy csajjal, aki 1milla fölötti nettót kap. 6 éve. Ilyen is van.
2016. máj. 3. 14:53
 26/53 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rossz helyen keresel, ha ennyire sok ilyen tyúkot látsz. Vannak, nem kétlem, ismertem is párat... no comment... Körülöttem főként más problémák vannak, itt azzal küzdenek sokan, hogy szeretnék, ha a pasijuk megkeresne annyit, amennyit ők.
2016. máj. 3. 14:57
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Momentán nekem semmi bajom ezzel csak véleményt nyilvánítottam ,hogy a nők még mindig nincsenek azon a szinten ,hogy a fizetésükből tervezgessék a jövőjüket."

Drága, ez nem attól függ, hogy valaki férfi vagy nő. Egyes szakmák nincsenek megfizetve, ez tény, de nem azon múlik, hogy férfiak vagy nők végzik. Persze, van, ahol van némi eltolódás a fizetéseknél, hogy a férfiak kapnak többet, de ez cégfüggő is, mert ha van mondjuk Kiss Pista Bt, akiknek van x keretük egy adott munkakörre, akkor ugyanazt fogják tudni kigazdálkodni egy férfi és egy női dolgozónak is.

Mellesleg én nőként saját megkeresett pénzemből vettem magamnak lakást, spórolással és jól elkapott befektetési lehetőségekkel, úgy, hogy közben voltam minimálbéres is, munkanélküli is és kölcsönzött munkaerő is. Csak tudod, én nem rekedtem meg azon a szinten, hogy jaj de rossz és nyavalygok miatta, hanem léptem, amikor kellett és lehetőség volt rá, és senkinek nem kellett ezért benyalni.

2016. máj. 3. 14:59
 28/53 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Némelyikre rá. Némelyik férfira is. Másokat kihasználni nem olyan új keltű dolog, nem értem, mit izélsz itt a mai nőkkel. Ez még a primitívebb állati társadalmakban is működik :D
2016. máj. 3. 15:25
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként hoztam össze saját házat. Mondjuk kb 12 évesen pattant ki a fejemből az ötlet, és utánna folyamatosan erre gyűjtöttem.

Diákmunka, ajándékpénz a nagyszülőktől, később kocsimosás, kapálás a szomszédnál... Utána diákmunka, vagy feketemunka a helyi csirketelepen.

Mindent eltettem. Nem jártam bulizni, nem vettem magamnak a legdurvább időszakban egy fagyit sem.

De húsz éves korom előtt saját, tehermentes házam volt.

Viszont ezt ugyanígy elvárom az aktuális páromtól. Vagy hogy ne nyavalyogjon mint valami műkörmös komfortpunci, hogy ez nem jó, az nem jó... Hanem igenis tegyen érte, küzdjön a saját boldogulásáért, NÖVESSZEN TÖKÖT!

(nem, nem keresek pasit, és nem kérek privát üzenetet)

2016. máj. 3. 15:46
 30/53 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ne te döntsd el, hogy kinek mi a jó. Én pl szeretnék dolgozni mindenképp, ha végre megszerzem a diplomám, de a párommal beszélgettünk róla, hogy igazából ha megtehetjük, hogy megélünk egy fizetésből, akkor miért ne? Amíg ő melózik, addig én rendben tartom a házat, megfőzöm a kaját, megnevelem a kutyát, meg majd egyszer a kölköt, elintézem a postai/banki dolgokat, amire sose ér rá az aki dolgozik, tanulhatok tovább, stb. Igaz, egy fizetésből nem fogunk olyan luxus körülmények között élni, mint kettőből, de kit érdekel? Legyen egy biztos megélhetésünk, ne kelljen azon aggódni, hogy lesz-e mit enni másnap, onnantól meg az a fontos, hogy tudjunk együtt lenni, és egymással törődni, ami könnyebb, ha kész van minden házimunka mire ő hazaér, nem akkor kell még nekiállni hullafáradtan.
2016. máj. 3. 18:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!