Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "gold digger"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "gold digger" kifejezést a mai nőkre rá lehet húzni?

Figyelt kérdés
Magyarul azt jelenti arany bányász és legtöbbjük csak kihasználja a tehetősebb férfiakat.
2016. máj. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
96%
A "mai nők" egy több mint 3,5 milliárd lelket számláló csoport, amelynek édesanyád is tagja. Just sayin'
2016. máj. 3. 12:08
 2/53 anonim ***** válasza:
97%

Kb. 100 nőismerősöm közül egy olyat ismerek, akinek határozottan számít a férfi anyagi helyzete, kifejezetten tehetős férfiakkal szokott kapcsolatba kerülni, akik eltartják, elhalmozzák ajándékokkal, stb. (Bár ők ezt nem kihasználásnak, hanem teljesen természetesnek veszik, sőt, ők maguk igénylik.)

A többi nőismerősömnek annyiban számít az egzisztencia, hogy lehetőleg ne nekik kelljen eltartani a férfit, hanem nagyjából hasonló egzisztenciával rendelkezzenek, meg lehessen osztani egymás közt az anyagi terheket.

Illetve néhány olyat is ismerek, aki akár még el is tartaná a párját, vagy meg is teszi.

2016. máj. 3. 12:17
 3/53 A kérdező kommentje:
Hátha egy nő eltartja a párját akkor elég nagy marha fordítva szokott ez lenni.
2016. máj. 3. 12:25
 4/53 anonim ***** válasza:
98%
Te provokálni akarsz, de azt sem ügyesen árnyalva teszed.
2016. máj. 3. 12:26
 5/53 anonim ***** válasza:
84%
Tekintve, hogy többet keresek a páromnál és enyém a lakás, esetemben nem. De eszembe se jutna emiatt a páromat learanyásózni. Ez csak a férfiak mániája, nem is tudom miért. Egy normális pár, akik szeretik egymást, nem törődnek azzal hogy ki mennyit rak bele a közösbe. 25/N
2016. máj. 3. 12:28
 6/53 anonim ***** válasza:
96%

Rengeteg nő tart el férfit, a kedves kérdező csillantsa meg ezt az oldalt is, akkor reális lesz a kép.

eltart= a nő ingatlanában élnek, a nő családja által gyarapodtak, a nő kapcsolatai révén jutott a férfi kedvező pozícióba és így tovább

2016. máj. 3. 12:31
 7/53 anonim ***** válasza:
40%

Nézzük meg a másik oldalról. Adott egy férfi, aki megengedheti magának a luxust minden téren. Az ilyen férfiak értékrendjébe bőven belefér az, hogy (rengeteget) költenek egy nőre, ahogy bármi másra is.

Aki nem így él, az ezt soha nem fogja megérteni, ahogy azt sem, hogy miért mennek olyan étterembe, ahol tízszer akkora árak vannak, mint egy átlagos helyen, és még az adagok is kicsik. Egyszerűen presztízskérdés. Egy milliárdosnak szerintem ciki, ha nem tarthatja el a nőjét és nem vehet neki luxus dolgokat.

2016. máj. 3. 12:32
 8/53 anonim ***** válasza:
95%
Van, akire igen, van, akire nem. De ez régen is így volt. Mellesleg férfiból is van olyan, aki csak rá akar telepedni a nőre és kihasználni. Nem véletlenül nem kezdek nálam jóval kevesebből gazdálkodni kénytelen férfival, nem kockáztatom, hogy nekem kelljen eltartani, míg ő lógatja a lábát. (Megjegyzem, még az én fizetésem se egy dőzsölő szint, de haveri körben volt már, aki bepróbálkozott, pár kölcsön kéréssel, eleinte még vissza is kaptam, aztán egyszer nem adta vissza, onnantól megkértem, hogy kérjen kölcsön mástól.)
2016. máj. 3. 12:32
 9/53 anonim ***** válasza:
97%

Én amiatt kaptam meg a pénzéhes szuka megnevezést, mert hangot adtam annak, hogy negyven évesen az anyjával él, néha közmunkára megy, hogy kaphasson segélyt, és a helyi iskola maradékát eszi. (itt kiadják délután a megmaradt ételt). Arról ne is beszélve, hogy fikázza.

Nem az csak az anyagi helyzete zavart, inkább a beleszarós életmódja.

Szóval, az ő szemszögéből én pénzéhes voltam, mert szerettem volna néha úgy étterembe járni, hogy nem csak én fizetek, néha moziba menni ugyanígy...

2016. máj. 3. 12:34
 10/53 A kérdező kommentje:
Ha kérnek adjatok,én akkor is megkövetelem egy nőtől hogy dolgozzon ha jó módba is élek és szerintem nem ciki egy milliárdosnak az ha nem tarthat el egy nőt.Igenis menjen a nő is gatterolni és nem más hátán akarjon felkapaszkodni ,és játszani a kiskirálynőt.
2016. máj. 3. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!