Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a "gold digger"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "gold digger" kifejezést a mai nőkre rá lehet húzni?

Figyelt kérdés
Magyarul azt jelenti arany bányász és legtöbbjük csak kihasználja a tehetősebb férfiakat.
2016. máj. 3. 12:06
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
98%

# 10: Ok, ez te vagy, a te értékrended. De bőven vannak, akik nem így gondolják.

Az meg eleve hülyeség, hogy a másik hátán kapaszkodna fel az ilyen típusú nő, ugyanis teljesen ki van szolgáltatva a pasinak. A jómód addig tart, amíg a kapcsolat. Valamit valamiért.

2016. máj. 3. 12:48
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
#10: Egy milliárdosnak egy csinos, szexi, vidám, fitt nőre van szüksége, aki ráér vele megjelenni. Nem pedig egy este 7-kor hazaeső, fáradt, lestrapált nőre.
2016. máj. 3. 12:56
 13/53 A kérdező kommentje:
Miért lenne hülyeség,legtöbbjük felkapaszkodik igenis.Elindít mondjuk egy saját vállalkozást,céget alapít csak ezt a legtöbb balfék kihasznált madár nem veszi észre és így a jómód nem csak addig tart ameddig a kapcsolat mert olyan utat tapos ki a nő amihez utána már nem kell férfi mert időközben talált már egy másik palimadarat.Úgyhogy nem értek teljes mértékben veled egyet.
2016. máj. 3. 13:06
 14/53 anonim ***** válasza:
3%
Már megint arról a rengeteg hősnőről szól a fáma, akik a világ legcsóróbb, legrondább hapsijaival jönnek össze? Mind gold diggerek vagytok! Még akkor is leléceltek egy tehetősebb, jóképűbb alakkal, aki képbe kerül nálatok, ha boldog párkapcsolatban éltek, ugyanis szándékosan úgy csavargatjátok a szálakat sunyi módon, szándékosan kiprovokáljátok a szakítást, ellenséges hangulatot generáltok, hogy minél közelebb kerüljetek a terveitek megvalósításához. Mellesleg a kezükkel-lábukkal hadakozó nők füle mögött van a legvastagabb vajréteg.
2016. máj. 3. 13:08
 15/53 A kérdező kommentje:
De még mindig úgy van,hogy arányában a "nagy pénzeket ",a férfiak keresik meg ,ezért is van ,hogy a nőknek egyedülállóként nagyon nehéz érvényesülni és ha nincs mellettük egy stabil férfi akkor elvesznek a rengetegben.
2016. máj. 3. 13:17
 16/53 anonim ***** válasza:
95%

15-ös

ÉS ugye azért keresik "arányában a nagy pénzeket" a férfiak, mert elnyomják a nőket és direkt alul fizetik őket ugyanazokban a munkakörökben, ugye jól mondom?

2016. máj. 3. 13:20
 17/53 A kérdező kommentje:
Nem mondtam azt ,hogy egy nő se keres jobban egy férfinál.Jó van egy kettő "potyautas"aki tényleg jó fizetéssel rendelkezik de az a ritkább verzió.Nem hinném ,hogy el vannak nyomva a nők munka területén ,nem tudom miből gondolod így.Vannak olyan munkakörök ahol teljesen egálba vannak a nemek közti fizetések.
2016. máj. 3. 13:28
 18/53 anonim ***** válasza:
97%

Programozó vagyok. Nagyságrendekkel többet keresek mint egy átlag férfi, de nem volt mindig ez így. Sajnos igaz, hogy ha nő vagy egy férfias szakmában, kétszer annyit kell letenned az asztalra, hogy komolyan vegyenek.

Ettől eltekintve, mi a bajod azzal, ha egy nő kevesebbet keres a párjánál és együtt tudnak érvényesülni? Kissé anyagias vagy, ha folyton ezt nézed mindenkinél... Szerintem egy gold digger nő semmivel sem rosszabb mint egy férfi aki mérlegen csekkolja, ki mit visz bele a kapcsolatba.

2016. máj. 3. 13:33
 19/53 A kérdező kommentje:
Momentán nekem semmi bajom ezzel csak véleményt nyilvánítottam ,hogy a nők még mindig nincsenek azon a szinten ,hogy a fizetésükből tervezgessék a jövőjüket.
2016. máj. 3. 13:40
 20/53 anonim ***** válasza:
92%

Én is programozó vagyok, és jó pár példát tudok mondani a környezetemből, ahol a nő bőven többet keres.

Kérdező, te biztos olyan körökben mozogsz, ahol a hölgyek nem túl sokat tanultak és ezért minimálbér körül keresnek. Csak tudod, nem mindenhol van ez így.

Te nem véletlenül olyan vagy, aki keres 150 ezret nettó, és azt hiszi, hogy a "pénzéért" vannak vele? :)

2016. máj. 3. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!