Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat valamit, vagy csak sok mindent beleképzelek a dolgokba?
Én most leszek 20, nekem sem volt még barátnőm, bár most van egy csaj akinél próbálkozgatok. Hetente legalább egyszer szoktunk találkozni és olyankor tök jól el tudunk beszélgetni, feltéve, hogy éppen nem rohan valahova az egyetemi dolgok miatt. Sajnos az utóbbi időben elég gyakran van ilyen, hogy nem tudunk beszélgetni rendesen, mert mindig valami dolga van. Persze lehet, hogy ezek csak kifogások. A múltkor elhívtam valahová, akkor azzal rázott le, hogy tanulnia kell. Úgyhogy eldöntöttem, hogy a legközelebbi adandó alkalommal, amikor normálisan tudunk beszélni, egy kicsit erőteljesebben fogok nyomulni rá (persze amennyire tőlem telik) és megint megpróbálom elhívni valahova. Ha nemet mond, akkor megkérdem tőle, hogy lesz-e olyan időpont valaha amikor ő ráér. És akkor látni fogom, hogy van-e esélyem nála vagy sem.
Úgyhogy neked is csak azt tudom javasolni, hogy élőben találkozzatok és úgy próbálj meg ráhajtani. Azt hiszem bármi is lesz az eredmény, jobban fogod érezni magadat, ha túl leszel rajta. Mert nekem már hónapok óta minden nap ez a csaj jár a fejemben, és már nagyon elegem van ebből.
Jah, és bátorság, nem fogja leharapni a fejed (gondolom :D). És mindenképpen úgy találkozzatok, hogy kettesben legyetek, a barátnői nélkül.
Bocs találkoztatok élőbe :D
Akkor csak szivat szerintem :(
Nem vagy rajta a listán! Vagy erőlködsz hogy rákerülj, vagy nyomulósabbra veszed. Ez a helyzet 50-60%-ban a te agyadban alakult ki. Erről kéne beszélgetni vele.
Ha félvállról beszélget veled akkor nem az útjába esel, nem úticél vagy, hanem egy domb amit vagy megnéz a busz ablakából vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!