Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akarhat valamit, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhat valamit, vagy csak sok mindent beleképzelek a dolgokba?

Figyelt kérdés
Na hát szoval az elejéről kezdem, de kicsit hosszú lesz. Szoval ott kezdődik a dolog, hogy nekem még hát nem igazán volt barátnőm, ez részben az én hibám részben nem tudom... De mostanság msnezgetek egy lánnyal a fősulimből (ebből kifolyólag fősulira járok én is ő is 21 éves vagyok)és hát nem tudom. Ritkán találkozunk, amikor meg találkozunk a barátnőjével van én meg teljesen telerakom a gatyám olyankor, tehát így nem sokat beszélünk élőben. Msnen viszont annál többet. Már elég régóta van ez az állapot... és hát nem tudom eldönteni, hogy az agyamat húzza csak és szivat, vagy csak kéreti magát és van esélyem. Néha tud olyan kétértelmű dolgokat mondani, néha meg szinte még ő adja alám a lovat(na ez nagyon néha fordul elő) .Egyszer már megpróbáltam msn en keresztül elhívni egy moziba, de kitért a válasz elöl nem mondott se nemet se igent, hanem egyszerűen lerendezte azzal, hogy most nem válaszol. Tervezem, hogy a közeljövőben megint megpróbálom elhívni valahova, csak nem msn en keresztül. Egyébként néha képes olyan egyhangúan tűmondatokban válaszolgatni nekem, hogy szinte feleslegesnek érzem magam, és megkérdezném, hogy most akkor elmenjek?... Néha meg "benne van a játékban"... Amikor meg úgymond bókolok neki, dícsérem azzal se tudok mit kezdeni, mert van amikor pozitívan fogadja, van amikor meg azt mondja, hogy áá ő nem is ilyen, ő kiállhatatlan, meg csúnya meg ...szoval ez is néha úgy hangzik,hogy ne is mondjak ilyeneket, mert feleslegesen mondom... Nem tudom mi legyen. Hozzátenném, ismerősöm szerint van esélyem, bár ő sem tudja biztosan, mert .. szoval a lényeg ő sem tudja, de ha mondania kéne valamit akkor szerinte van esélyem. Nem még mielőtt kérdeznétek nem vagyok szódás szemüveges kocka, és mangalica se... Ő egyszer azt mondta rólam, hogy szerinte 10/7. Amúgy nekem azért nehéz ez a dolog, mert nekem még életemben nem volt barátnőm, elrontani nem akarom. A lányok eddig csak átnéztek rajtam, nem tudjátok milyen az, ha az ember egy jó szót nem sok annyit se kap. Önbizalom ugyan már 20 év után nem sok maradt...
2010. ápr. 7. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Emmár volt...
2010. ápr. 7. 21:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Pedig nem, ha van hasonló akkor meg bocs.
2010. ápr. 7. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Én most leszek 20, nekem sem volt még barátnőm, bár most van egy csaj akinél próbálkozgatok. Hetente legalább egyszer szoktunk találkozni és olyankor tök jól el tudunk beszélgetni, feltéve, hogy éppen nem rohan valahova az egyetemi dolgok miatt. Sajnos az utóbbi időben elég gyakran van ilyen, hogy nem tudunk beszélgetni rendesen, mert mindig valami dolga van. Persze lehet, hogy ezek csak kifogások. A múltkor elhívtam valahová, akkor azzal rázott le, hogy tanulnia kell. Úgyhogy eldöntöttem, hogy a legközelebbi adandó alkalommal, amikor normálisan tudunk beszélni, egy kicsit erőteljesebben fogok nyomulni rá (persze amennyire tőlem telik) és megint megpróbálom elhívni valahova. Ha nemet mond, akkor megkérdem tőle, hogy lesz-e olyan időpont valaha amikor ő ráér. És akkor látni fogom, hogy van-e esélyem nála vagy sem.

Úgyhogy neked is csak azt tudom javasolni, hogy élőben találkozzatok és úgy próbálj meg ráhajtani. Azt hiszem bármi is lesz az eredmény, jobban fogod érezni magadat, ha túl leszel rajta. Mert nekem már hónapok óta minden nap ez a csaj jár a fejemben, és már nagyon elegem van ebből.

Jah, és bátorság, nem fogja leharapni a fejed (gondolom :D). És mindenképpen úgy találkozzatok, hogy kettesben legyetek, a barátnői nélkül.

2010. ápr. 7. 22:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Na figyu,eddig jól csináltad,nem biztos,hogy lesz belőle valami ezért csak akkor vedd komolyan ,ha már találkoztatok és kölcsönös a szimpátia. Vedd úgy,mint egy hülye sorozatot,mindennap leülsz a képernyő elé és várod a fejleményeket ,küldöd a sok hülye kis animációt és lököd a szöveget,plafon 1-2 hónap és nedves bugyival fog találkozni veled,ha nem akkor vagy van valaki vagy szegény csúnyácska és nem mer kezdeményezni. Küldjél msn-en egy előnyös fotót magadról,mond hogy ő is küldjön magáról stb. Majd belerázódsz,ne aggódj minden EMBER volt már önbizalomhiányos majd kinövöd,de csak úgy ha mersz tenni ellene. ui: sok sikert;)
2010. ápr. 7. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocs találkoztatok élőbe :D

Akkor csak szivat szerintem :(

2010. ápr. 7. 22:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem úgy néz ki mint aki olyan "szivatós", azaz nem ez a tipikus kis 17 éves, hogy egyik héten ezzel a másik héten azzal. Most nincs barátja, és szerintem még nem is nagyon volt neki se, de legalábbis a közelmúltban nem jellemző.
2010. ápr. 7. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem vagy rajta a listán! Vagy erőlködsz hogy rákerülj, vagy nyomulósabbra veszed. Ez a helyzet 50-60%-ban a te agyadban alakult ki. Erről kéne beszélgetni vele.

Ha félvállról beszélget veled akkor nem az útjába esel, nem úticél vagy, hanem egy domb amit vagy megnéz a busz ablakából vagy nem!

2010. ápr. 8. 02:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, elhívtam nemrég sétálni/beszélgetni. És hát azt mondta jön, de hajlamos vagyok a jót is és a rosszat is beleképzelni, csak nem tudom melyik az igaz. Az a szitu, hogy hát eljön eljön, de rendesen mintha orvoshoz kértem volna időpontot, ez az idő az az időpontban ő ide megy meg oda megy... Na de a lényeg, hogy azt mondta ok.. De msot ezt megint nem tudom mire vélni. Mondtam neki, ez pont úgy hangzik, hogy nincs kedve, de erre azt mondja ne képzeljek hülyeségeket. Ötletek, hogy msot akkor mi a fene van?
2010. ápr. 11. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg mit hoz ez a találka, de szerintem tök pozitív ez az egész :)
2010. ápr. 11. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!