Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleavatkozhatok a dolgokba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleavatkozhatok a dolgokba, vagy inkább vállaljam, hogy "bűntársnak" érzem magam?

Figyelt kérdés
A barátnőm a családja mellett szeretőt tart. Az urat is ismerem, neki is családja van, ahogy a barátnőmnek. A hölgyemény már bukott is le a férje előtt, aki megbocsátott, sokszor közel járt a lelepleződéshez, legutóbb tegnap. Azt mondja, csupán megszokta, hogy egy másik férfi is "keresi a kegyeit", de nem lételeme, és nem hagyná el a férjét és a gyerekeit. Nem tudom megértetni vele, hogy ez nem mehet így tovább. A barátnőm csak nekem mondta el ezt az egészet, én meg úgy érzem, olyasminek a részévé válok, ami nem fér bele az elképzeléseimbe. Arra gondoltam, hogy név nélkül, abszolút barátian, felvilágosító és segítő szándékkal írok egy e-mailt az úrnak. Gondolom neki még senki nem öntötte szavakba, hogy mit tesznek kockára, mit is művelnek. A barátnőmnek már mindezt elmondtam, talán ha a férfihez is eljut, akkor együtt rájönnek, hogy nem mehet így tovább.
2009. jún. 21. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne avatkozz be. Nem szabad.
2009. jún. 21. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg avatkozz bele: ne hagyd szenvedni azt, aki nem tehet róla.
2009. jún. 21. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd őket...

majd ők eldöntik hogy lesz

2009. jún. 21. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem se avatkozz bele. Nem tudnék aludni tudván, hogy egy család életét tettem tönkre...
2009. jún. 21. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:
A férfi folyton telefonál, ha nem tenné, már rég nem lenne semmi köztük. Nem kérdezek soha ezzel kapcsolatosan, de végighallgatom, ha beszél róla a barátnőm. Ezért nem tudom, hogy családos ember lévén az pl. hogy lehetséges, hogy este 10 után hívogatja a hölgyet, amikor annak a férje éjszakás műszakban melózik. Barátnőm ilyenkor nem rázza le, nyilván, azt mondja, "ezek után hogy nézne ki". Nem tud határozott lenni, elmondásaiból úgy érzékelem, hogy úgy érzi, ha már belemászott ebbe, nem mászhat ki. Ha beleavatkozott a férfi életébe, az ő uralma alatt is áll valamilyen szinten, emiatt nem akar döntést hozni. A férfire hatni kell valamivel.
2009. jún. 21. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

szia!szerintem meg maradj ki az egészből ,mert az ilyesfajta segítőszándék mindig rosszul sül el.Ha ennyire zavar a barátnőd viselkedése vedd lazábbra a kapcsolatot vele is,hátha rájön,hogy te ezt helyteleníted és elgondolkodik a dolgain.ne vedd a nyakadba mások problémáit,akkor sem ha a sajátod nem lenne elég!!!

a véleményed nyugodtan elmondhatod,ha kérdezi...ezért vagytok barátok.

2009. jún. 22. 06:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!