Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akár többet is szeretne tőlem a lány? Vagy csak én képzelek többet a dolgokba? 20/F
Figyelt kérdés
Pár napja bejelölt egy lány, hol máshol, facebookon. Látásból ismerjük egymást. Azon az estén amikor bejelölt elkezdtünk beszélgetni. Megadta az msn címét is. Azóta beszélgetünk. Az első beszélgetésünket követően lájkolta,kommentelte az egyik képem. Erről azt gondolom, hogy az első beszélgetésünk után bizonyára nem voltam számára közömbös vagy csak kedveskedni akart. Mielőtt valaki írná, ez nem facebook-szerelem. Nem nagyon hat meg az online világ de egyelőre vele csak így tudok kommunikálni. Élőben is beszéltünk már egy keveset. Amikor beszélünk már többször írta, hogy nagyon bír, kedvel. Ő 18 éves. Lényeg annyi lenne végülis, hogy vajon úgymond tetszem neki vagy csak barátkozni akar és más híján velem is elbeszélget?2011. jan. 3. 12:00
2/10 anonim válasza:
Beszélgess vele még, ismerkedj vele, randizzatok azt majd meglátod.
3/10 A kérdező kommentje:
A probléma pont az, hogy nem igazán "merem" randira hívni, mondván mi van ha csak haverkodik, én meg azt hittem, hogy bejövök neki.
2011. jan. 3. 12:28
4/10 anonim válasza:
Szembe kell nézned ezzel a ténnyel...
Különben csak izgulni fogsz, amíg meg nem halsz.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen, ez tény. De nem túl korai pár nap után ezzel lerohanni?
2011. jan. 3. 12:44
6/10 anonim válasza:
Hát egy picit lehet, hogy az. De látásból ismeritek egymást...Tegyük fel, hogy én vagyok a lány, akkor most mit írnál nekem?
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom mit mondanék. Nem vagyok túl kreatív e téren....:(:(
2011. jan. 3. 13:47
8/10 anonim válasza:
indítványozz egy olyan programot, ami akár randi is lehet :)
pl. ha szeretsz korcsolyázni, tereld a beszélgetést ebbe az irányba, és ha ő is szeret, vagy szeretne megtanulni, akkor hopp! csapj le és menjetek el korizni.
9/10 anonim válasza:
Beszélgessetek még néhány napig és próbáld minél jobban megismerni, msn-en de pl utolsó nap élőben, és a beszélgetés végén indítványozd a randit
10/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet. Holnap akarom megkérdezni, hogy benne lenne-e egy randiban. Holnap már majd egy hete minden nap órákat beszélünk. Szted így jó lesz?
2011. jan. 5. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!