Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék olyan lányt találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan lányt találni aki nem bonyolódna komolyabb dolgokba?

Figyelt kérdés
Kapcsolatokban sokat csalódtam, és elhatároztam hogy nem kezdek egyenlőre újba, de jólenne olyan lányt találni aki hasonlóan gondolkodik, és csak sex, semmi több...mindenki aztmondja hogy "jajjj hát annyi ilyen lány van" aztán közben meg a fenéket, nincs sehol ilyen...tudom most jön majd a "tipikus pasi" meg "seggf*j" jelzők....szóval a lényeg: hol lehet ilyen lányokkal megismerkedni, és honnan lehet tudni.....(nem k*rvákra gondolok!!!) 18/F
2009. júl. 20. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
szórakozóhelyeken,biztos vannak ilyen lányok..
2009. júl. 20. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:
ilyen nő nincs. minden nő érezni fog valamit, amilyet te szeretnél olyan csak férfiban van vagy olyan nőben aki juttatásért kefél.
2009. júl. 20. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!