Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-20 éves fiúk! Egy éretebb, komolyabb 13-14 éves lánnyal járnátok?
16/l
Mindenkinek elnézést a hülye kérdésért, de a húgom megkért, hogy írjam ki a kérdést, mert ő kiváncsi erre. Most regisztráltam fel magam, családban csak 1 gép van, és amikor a húgom is fel akarta regisztrálni, akkor a gép kiírta, hogy ugyanarról a gépről nem lehet pár napig új regisztrálást csinálni, és ugyebár a húgomnak ez rettentően fontos. XD NORMÁLIS VÁLASZOKAT! KÖSZÖNÖM!(:
13 évessel nem, és nálam a járás előbb-utóbb együtt jár a szexel :P 14 évessel igen, de csak ha tényleg érett, komoly az nem kell h legyen isten ments!!! De a húgod tekintve h ez a kérdés ennyire fontos volt neki nem hiszem h ebbe az érett kategóriába esik :D:D
16/F
Ha valaki jár egy 13 évessel azt nem büntetik, csak ha le is fekszik vele. :)
Amúgy nem. Egyszerűen mert nincs ilyen, hogy "érettebb, komolyabb" 14 éves. Persze mindegyik ezt állítja magáról, hogy Ő mennyire érettebb meg okosabb meg komolyabb a korosztályánál, de közben ugyanolyanok. Egy 16 éves fiú 14 éves lánnyal még ok, de én a 20 éves fejemmel nem járnék ilyen fiatal lánnyal. Egy 13-14 éves (kis)lány még kamasz, én viszont már nem. Egyszerűen nem illenénk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!