Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesit, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesit, mikor azt mondjak, hogy "a parom"?

Figyelt kérdés
Valami miatt hihetetlenul ellenszenves nekem ez a szo.Mas is van igy ezzel?
2010. ápr. 7. 20:15
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:
44%

jaja

engem is nagyon zavar, és főleg ha fiúk mondják

2010. ápr. 9. 16:04
 42/50 anonim ***** válasza:
44%
AZT A FOGALMAT NEM IS ISMERITEK; "UDVARLÓM, VŐLEGÉNYJELÖLTEM, PARTNEREM"? VAN MÉG RENGETEG KIFEJEZŐ ÉS A KAPCSOLAT MILYENSÉGÉT JELLEMZŐ KIFEJEZÉS.
2010. ápr. 9. 16:29
 43/50 anonim ***** válasza:
Igen az tényleg rossz ha 1 hónapja vannak együtt és párom!De én 4év után inkább a párom szót használom mert mostmár a vőlegényem és nem a barátom és nem pasim mert az olyan kis ringyós na mind1
2010. ápr. 9. 16:44
 44/50 anonim válasza:

legelső 20:18-as

:D

><

Igaz, de a páromnál idegesítőbb, amikor ilyen korú lányok azt mondják a fiújukra, hogy: "uram".><

Az sem jobb, amikor a fiuk mondják, hogy "feleségem", bár ebből kevesebb van.:D

Igen, marha idegsítő tényleg.><

"Párom"

Uhh...

xD

2010. ápr. 9. 16:48
 45/50 anonim ***** válasza:
34%

AZT A FOGALMAT NEM IS ISMERITEK; "UDVARLÓM, VŐLEGÉNYJELÖLTEM, PARTNEREM"? VAN MÉG RENGETEG KIFEJEZŐ ÉS A KAPCSOLAT MILYENSÉGÉT JELLEMZŐ KIFEJEZÉS.

hát te hol élsz? udvarlónak sztem 100 éve nem nevezik,főleg mivel messziről se udvarol 1-2 év után...vőlegényjelölt...és ha sosem akarok házasodni? partner? mint a teniszpartner?

a pasim,csajom tul tinis

élettársam...inkább nem is mondom

barátom/barátnőm...ezekből sok van...

párom meg egy...igen,a zokninak is van párja,nekem is...a zoknik is összeillenek,és csak 1 párja van,mi is összeillünk,és csak 1 párunk van...

logika...

2010. ápr. 9. 16:56
 46/50 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon egyetértek az előttem szólóval. A párom igenis nagyon szép, és kifejező.

Engem az "uram"-tól ráz ki a hideg. Rajtam ne uralkodjon senki.

2010. ápr. 9. 18:46
 47/50 anonim ***** válasza:
68%
Én szeretem
2010. ápr. 9. 18:56
 48/50 anonim ***** válasza:
44%
Engem is irritál hihetetlenül!
2010. ápr. 10. 20:08
 49/50 A kérdező kommentje:
Orulok, hogy nem vagyok egyedul:-)Koszi mindenkinek a kommenteket.
2010. ápr. 12. 23:05
 50/50 anonim válasza:

a szerető szó is egy jó kifejezés arra hogy te valakivel jársz.és hogy szereted.a szerelemre és a szeretetre utal.csak a mai világban nem előnyös a használata,mert ebből az emberek azt vonják le hogy ti csak szexelni jártok össze.

ugyanaz mintha a párom szóra azt a következtetést vonnánk le hogy, csak párzani jártok össze.:D

2010. jún. 27. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!