Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesit, mikor azt mondjak, hogy "a parom"?
Figyelt kérdés
Valami miatt hihetetlenul ellenszenves nekem ez a szo.Mas is van igy ezzel?2010. ápr. 7. 20:15
11/50 anonim válasza:
miért mit mondjanak a huszonévesek és idősebbek? nem ovisok már, hogy azt mondják hogy a barátom, szerintem meg az gyerekes. mondjuk hogy az élettársam vagy mit mondjunk?
12/50 anonim válasza:
nekem egyik sem, sőt én is használom 18/f
13/50 anonim válasza:
20:23-as vagyok, akit a "párom" nem irritál, pont ezt mondom én is, most huszonéves létemre azt kellene mondanom, hogy "pasim" vagy "fiúm"?
14/50 anonim válasza:
Pár: kettő darab, valamilyen módon összetartozó ember. Csak én nem értem mi ebben a rossz? Azon kívül, hogy mostanában divatos lett ilyen kifejezéseken vergődni.
15/50 anonim válasza:
Hát engem is irritál a "párom" szó. Szerintem a galambnak van párja, meg a cipőnek. Én 22 éves vagyok és azt mondom, hogy a barátom. 30-40 éves koromban, meg szerintem meg azt fogom mondani, hogy a férjem.
16/50 A kérdező kommentje:
Azert irok ekezet nelkul, mert kulfoldi billentyuzetem van.Hat, szerintem ha mar regebben egyutt vannak, akkor siman hasznalhatjak a volegenyem szot pl, ha meg nem a volegenye, akkor a pasija.az elettars is jo sztem.
2010. ápr. 7. 20:31
17/50 anonim válasza:
Jézusom O.o
Sikerült előrágnatnod a két legidiótább, legszemélytelenebb elnevezést azzal szemben, hogy "párom".
18/50 anonim válasza:
Most komolyan azt kellene mondanom, hogy a "pasim"? Hát ez borzalmasan hangzik. Nem vagyok kamasz már, hogy ezt mondjam. Vőlegénynek pedig nem vőlegény, ha ezt mondom, akkor azt fogja hinni, hogy igyekeznie kellene az eljegyzéssel, konfliktushelyzetet teremt, ha meg nem lakunk együtt, akkor nem vagyunk élettársak sem.
19/50 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy azert idegesit ez a szo, mert az osszes ismeros csaj, aki ezt a szot hasznalta, ellenszenves volt...ja, eszembe jutott, hogy a baratot is lehet hasznalni, sztem senki manapsag senki nem erti felre.Amugy nem akarok teritgetni senkit, mindenki azt a szot hasznalja, amelyiket akarja, csak egyszeruen kivancsi voltam, hogy vannak-e hasonszoru emberkek, akik nem szeretik ezt a szot.
2010. ápr. 7. 20:34
20/50 anonim válasza:
Hát, ha megtalálom a megfelelő férfit, akkor ő a párom lesz, nem a barátom, nem a fiúm és nem a pasim :) Egy idő talán remélhetőleg vőlegény, élettárs, majd férj lesz belőle :) Azért egy felnőtt férfire azt mondani, hogy a barátom, most elképzeltem, hááát :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!