Miért mondják egyes nők a menstruációra hogy betegség? Ez engem annyira idegesít! Miért lenne az,?
most is írta egy nő hogy beteg voltam..
kiderült hogy menstruált..
Azért mert sok nő "betegnek" érzi magát ilyenkor. Sok nőnek megy a hasa, hányingere van, erős görcsei vannak, és az se ritka eset ha valaki az első két napban annyira rosszul van, hogy ki se tud kelni az ágyból.
Örülj neki, hogy Te jól viseled, és nem betegségként éled meg. :)
én egy szóval sem mondtam hogy engem nem visel meg.
de sokszor hallom hogy mások így hívják.
sajnos engem is megszokott viselni nem egyszer vitt el a mentő ( nem részletezném)..de sose hallottam így hogy BETEGSÉG..!!
Nekem van,h az első pár napban annyira görcsölök,h ágyban fekszem...mégsem hívom betegségnek!!
Ez velejárója annak,h nő vagyok.Gyógyszerek vannak. Az egész felfogás kérdése csak....Falnak megyek,ha ezt betegségnek nevezi vkinek.Főlegha azt kérdezik, h beteg vagy,azt néznek rám szánakozóan. ÁÁÁÁÁHHH.. TOM-nak szoktam hívni :D ->Time Of Month
vagy megjött a MIKULÁS
:D
1. mifelénk (Dunántúl) is így mondják. Nem Mikulásnak.
2. ha elvisz a mentő, az minden, csak nem egészséges (és nem is egészséges menstruáció)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!