Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Titeket nem idegesít hogy az...

Titeket nem idegesít hogy az ilyen Jonas Brothers meg Hooligans féle zenékre azt mondják hogy rock?

Figyelt kérdés
A rajongóik meg persze kőkemény rockereknek mondják magukat...-.-
2011. jún. 28. 01:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem az b@sz fel amikor SP vagy Fluort rappernek nevezik, bár ők régen télleg azok voltak.

Rockbandából is annyi van már, mint a kifizetetlen számla, mostanság ha egy társaság unatkozik akkor alapít egyet valami pihentagyú névvel

Külföldön meg nagyon megy ez a nyálas poprockos maszlag, nézd csak meg a Linkin Parkot, régen a kedvenceim voltak a zúzós-rappes nu-metállal, aztán kihozták minutes to midnight-ot és ők is ilyen feledhető mócsing zenét kezdtek nyomni. A legútóbbi albumukról meg pláne ne beszéljünk..

2011. jún. 28. 02:28
 2/16 anonim ***** válasza:
60%
Ah nem csak a hajrázós-üvöltős szöveg nélküli "zenét" nyomató metál bandákat lehet rock-nak nevezni. Rengetek fajtája van. Mondjuk a JB inkább pop,a Hooligans is talán pop-rock. De nem kell felháborodni,ha nem tetszik ne hallgasd ,de nem mindegy neked minek nevezik őket?:)
2011. jún. 28. 09:56
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Hát én kiskoromban (9-12) Hooliganst hallgattam. Azota IGAZI rock zenéket hallgatok, de egy-egy Hooligans számot még mindig szivesen berakok néha nosztalgiábol, mert bár tény hogy pop-rock szerintem jo. A Jonas Brothers-t viszont nagyon utálom, és még feleannyi közük sincs a rockzenéhez mint a Hooligansnak. Persze szükség van ilyen zenékre is, csak tényleg az a baj, hogy sokak ezekre hiszik hogy rock. A fogalmakat kéne tisztázni.
2011. jún. 28. 11:04
 4/16 anonim válasza:
64%

nem nagyon hallgatok rockot, de rendszeresen fel megy bennem is a pumpa, ha Hooligansra meg JB-re mondják hogy rock...:D latom akkor nem csak én vagyok ilyen:D

14L

2011. jún. 29. 17:01
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavar, én tudom, hogy az igazi rock nem a JB féle nyálaknál kezdődik, hanem ott, hogy GN'R, Led Zeppelin, Aerosmith stb. És mondjuk, a Hooligans meg valahol az alján van, de azért fogjuk rá, hogy rock.
2011. jún. 29. 17:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Jaj igeen.Én tökéletesen 1-et értek a kérdezővel.Engem például nagyon zavar.Nemrég láttam egy csajt az utcán aki rozsaszínben meg feketeben volt(több volt rajta a pink,fekete alig) és az oldalán egy Jonas Brothers táska lógott és azon irta nagyban h 'ROCKER'.Egyenesen fájt már.És még tudok olyan példát is mondani, hogy van 1 plázacica osztálytársam aki rockernek meg emonak hiszi magát és Anti Fitnes Club-ot,My Chemical Romance-t és Justin Biebert hallgat.Nameg Tokio Hotelt, és olyan keménynek hiszi magát.Méh külsőre sem néz ki rockernek de nah.Van ilyen...Metallica és Gn'R az igazi!!!

14L

2011. jún. 29. 19:01
 7/16 anonim ***** válasza:
83%

Jonas Brothers számot még soha nem hallottam, viszont a Hooligans mellett szólnék. Ők tényéleg rock zenét játszanak, de itt nem a metálra kell gondolni, hanem a pop-os stílusra. A Hooligans bulizós rockzenét játszik. A világ nemcsak fekete vagy fehér, így a rocknak is sok féle stílusa van.

Rajongókkal is találkoztam már, de ők egyáltalán nem mondták magukról, hogy "kőkemény rockerek".

2011. szept. 26. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
59%
A Hooligans pop-rock de ne mond el senkinek :D
2012. jan. 13. 18:54
 9/16 A kérdező kommentje:
A Hooligans pop fos...
2012. jan. 14. 18:45
 10/16 anonim ***** válasza:
42%
....neked
2012. jan. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!