Titeket nem idegesít hogy az ilyen Jonas Brothers meg Hooligans féle zenékre azt mondják hogy rock?
Engem az b@sz fel amikor SP vagy Fluort rappernek nevezik, bár ők régen télleg azok voltak.
Rockbandából is annyi van már, mint a kifizetetlen számla, mostanság ha egy társaság unatkozik akkor alapít egyet valami pihentagyú névvel
Külföldön meg nagyon megy ez a nyálas poprockos maszlag, nézd csak meg a Linkin Parkot, régen a kedvenceim voltak a zúzós-rappes nu-metállal, aztán kihozták minutes to midnight-ot és ők is ilyen feledhető mócsing zenét kezdtek nyomni. A legútóbbi albumukról meg pláne ne beszéljünk..
nem nagyon hallgatok rockot, de rendszeresen fel megy bennem is a pumpa, ha Hooligansra meg JB-re mondják hogy rock...:D latom akkor nem csak én vagyok ilyen:D
14L
Jaj igeen.Én tökéletesen 1-et értek a kérdezővel.Engem például nagyon zavar.Nemrég láttam egy csajt az utcán aki rozsaszínben meg feketeben volt(több volt rajta a pink,fekete alig) és az oldalán egy Jonas Brothers táska lógott és azon irta nagyban h 'ROCKER'.Egyenesen fájt már.És még tudok olyan példát is mondani, hogy van 1 plázacica osztálytársam aki rockernek meg emonak hiszi magát és Anti Fitnes Club-ot,My Chemical Romance-t és Justin Biebert hallgat.Nameg Tokio Hotelt, és olyan keménynek hiszi magát.Méh külsőre sem néz ki rockernek de nah.Van ilyen...Metallica és Gn'R az igazi!!!
14L
Jonas Brothers számot még soha nem hallottam, viszont a Hooligans mellett szólnék. Ők tényéleg rock zenét játszanak, de itt nem a metálra kell gondolni, hanem a pop-os stílusra. A Hooligans bulizós rockzenét játszik. A világ nemcsak fekete vagy fehér, így a rocknak is sok féle stílusa van.
Rajongókkal is találkoztam már, de ők egyáltalán nem mondták magukról, hogy "kőkemény rockerek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!