Melyek a ti kedvenc metál/rock bandáitok?
Powerwolf
Ossian
Thy Catafalque
Metallica
Manowar
Iron Maiden
sabaton
dimmu borgir
children of bodom
Accept
dream theatre
system of a down
Rhapsody Of Fire
black sabbath
ego-project
korpiklaani
judas prist
tenacious d
hammerfall
moby dick
cannibal corpse
fekete sereg
wisdom
megadeath
gire
dragonforce
Amon amarth
kalapács
dragonland
lordi
thornwill
dio
in flames
sirenia
ozzy osborne
iced earth
bloody roots
rammstein
serj tankian
godsmack
lord
sonata arctica
motörhead
evile
nightwish
luca turilli
tyr
akela
kárpátia
kamelot
ACDC
nostradameus
divízió 88
scorpions
gamma ray
leander
beatrice
arch enemy
guns’n’roses
pokolgép
within temptation
level 70 etc
static-x
helloween
europe
eluveitie
twisted sister
kovbojok
crematory
p.mobil
slipknot
kansas
bikini
disturbed
turisas
omega
bon jovi
rokker zsoltti
republic
finntroll
red hot chili peppers
houwitser
nickelback
road
edda
blind guardian
drowning pool
old man’s child
tankcsapda
hunnia
papa roach
nanowar
napalm death
prosectura
boston
green day
dope
depresszió
airbourne
dalriada
fall out boy
jet
OFF:SKRILLEX? Igazi gyilkolós vérivó kétlábgépes dögevő sátánista black metal... Jééézusom :D
Amúgy: Amon Amarth, Blind Myself, Subscribe, Bring Me the Horizon, Fear Factory, Machine Head, Korn, Six Feet Under, Godsmack, Pain, Sonata Arctica, Nightwish, Depresszió, Idoru, Rob Zombie, Heaven Shall Burn, Opeth, Iwrestledabearonce, Cynic, Pantera, Replika, Dream Theater, Rammstein, Pain, Suicide Silence
Ha volt köztük, amit írt az előző, akkor bocsi :)
Szia!
Titkolt Ellenállás, Vádló Bitófák, Rammstein, Pokolgép, Vér Kötelez, Archívum, Ossian, Beatrice, Omega, Motörhead, Kárpátia, Dalriada.
A legtöbb nem olyan stílusú, mint amit te írtál, de remélem ezek közt is találsz majd olyant ami megfelel az ízlésednek.
19L
a skrillex az dubstep attól hogy a Kornnal (akik már egyéblént se vehetők metálszámba) csinált egy számot jéézusom...
egyébként:
Rage Against The Machine, Megadeth, Metallica, Subscribe, AC/DC, Alice in Chains, Guns N' Roses, Led Zeppelin, Scorpions, Lordi, Limp Bizkit, Mötley Crue, Nirvana, Pink Floyd, Queen, Skindred, Smashing Pumpkins, System Of A Down, Tankcsapda hirtelen ennyi jutott eszembe
és mielőtt valaki beleköt igen, a Limp Bizkit nu-metál és távol áll a klasszikus értelemben vett metáltól, ezzel én is tisztában vagyok :P
Marilyn Manson, Ozzy Osbourne, Deathstars, Sixx:A. M., Avenged Sevenfold, Dr. Melancholia, Junkies, Rammstein, Slipknot, Guns N' Roses, Wednesday 13, Cojones, Tankcsabda, Depresszió, John 5
Most kapásból ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!