Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Légyszi őszintén. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Légyszi őszintén. Volt már olyan fiú az életetekben, akit cukinak, vagy aranyosnak tartottatok titokban?

Figyelt kérdés
csak a normálisak, kérlek titeket, hogy ha nem tudtok válaszolni normális hangnemben, akkor inkább ne is írjatok!
2010. ápr. 6. 20:07
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
de amúgy tényleg fiú vagyok, most mondjátok meg xD
2010. ápr. 6. 20:55
 22/29 anonim ***** válasza:
20:54, nem voltál te valamikor hímnemű? :D
2010. ápr. 6. 20:57
 23/29 A kérdező kommentje:

20:54, akkor nem volt cuki, egy beszívott állat volt xD

de arra nagyon be tudtam indulni, mikor azok keféltek:D Szerinted ezek életben is kipróbáltak dolgokat? Én azt hallottam Gale Biszex lett a forgatás után...:D

2010. ápr. 6. 20:58
 24/29 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, pedig jobb lett volna...
2010. ápr. 6. 20:59
 25/29 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Nem tudom, szerintem alapból volt benne biszex hajlam. Ha nem így lett volna akkor tuti nem tudta volna ezt eljátszani.

Fogalmam sincs, hogy a sorozaton kívül mi volt köztük. De szerintem nem sok. Bár nekem 8. Nem tudok erre mit mondani, nem gondolkoztam rajta soha, bocs :)

2010. ápr. 6. 21:01
 26/29 A kérdező kommentje:
20:59 miért?:D
2010. ápr. 6. 21:01
 27/29 A kérdező kommentje:
ja, valaminek kellett benne lennie, nagyon hitelesen alakította a meleget:D és azért szerintem egy igazi heteroszexuális ezt így nem tudná eljátszani, eleve le kellene küzdenie a gátlásait, az undort....és akkor még színészkedjen is. a legnagyobb színészeknek sem biztos hogy menne ennyire....
2010. ápr. 6. 21:03
 28/29 A kérdező kommentje:

amúgy Randy nagyon aranyos volt a harmadik évadban, amikor hosszabb haja volt. az nagyon tetszett:) ebben egyetértünk legalább?:P

amúgy te egy csaj vagy?:D

2010. ápr. 6. 21:06
 29/29 anonim ***** válasza:

Egyetértek. Azért ezt egy heteronak nehezebb lett volna, még ha nem is az undor miatt de ennyire természetesen nem tudta volna hozni a figurát.

Tőlem kérdezed, hogy csaj vagyok-e?

Hajlamos vagyok azt hinni, hogy körülöttem forog a világ és minden rólam, szól :DDD

Csaj vagyok.

A "Meg Ryan-es haj"ról van szó? :DDD Nem vágom így, hogy melyik rész melyik évadba tartozott.

De egyet kell értenem. Már-már cuki volt! :DDDD

2010. ápr. 6. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!