Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap ismeretség után már egy párnak tartottátok magatokat vagy mikor jött el az az idő?
Szóval úgy általában mennyi idő telik el randizgatással a megismerkedés 1. napja után amikor már kialakulnak a mélyebb érzelmek?
Mikor meritek stabilan állítani, hogy ti egy pár vagytok?
Nálunk spec. így nézett ki:
1. nap: megtaláltam Love.hu-n, írtam neki, válaszolt, szimpatikus volt, megbeszéltük az élő talit.
3. nap: 1. élő tali - szimpátia fokozódik.
4. nap: 2. élő tali - már az elején kézen fogom, valamivel később, a megfelelő helyszínen megcsókolom. Én innentől tekintettem párnak magunkat, ő csak néhány nappal később, azt hiszem, a 10. naptól (3. élő tali).
De hozzáteszem, a miénk eléggé speciális eset, mivel tényleg nagyon passzolunk egymáshoz, és ez már a kezdet kezdetén kiderült. (Ja, mindennek már lassan öt éve, azóta össze is házasodtunk. :) )
Mi megismerkedtünk, rá 2-3 órára elsö csók, attól kezdve egy pár voltunk :)
Másnap összeköltöztünk, azóta együtt élünk, összeházasodtunk és van egy gyönyörü 7 hónapos kislányunk.:)
23/N
Én régebb óta ismertem már a srácot.Az első randitól fogva egy párnak tartottuk magunkat
21/L
bőven, legalábbis ő.
Én mindig onnantól számolom a tényleges kapcsolatot, amikor először megd*gom.
Ergo ő lassan már a 4 hónapot ünnepli, én pedig másodikat mondok mindnekinek :D
Érdekes amit itt páran írnak, hogy x nap meg pár óra. Durva, de gratulálok nekik. Ahhoz, hogy mélyebb érzelmek kialakuljanak szerintem elég jól ismerni kell a másikat, ami pedig nem megy olyan hamar. A fentebb említett pároknál szerintem eleinte csak fellángolás/szenvedély volt, és úgy hozta az élet, hogy szerelemmé alakult későbbiekben, de ezt Nekik kell tudniuk. :)
Én úgy vagyok vele, hogy 1 hónap a legkevesebb, amennyit ismerkedéssel kéne tölteni. Nem kell elsietni, mert amíg nem ismerjük a másikat addig egyszerűen nem lehetünk szerelmesek, hiszen mégis kibe lennénk, ha nem is tudjuk ki Ő valójában? Ugyanakkor megszabni sem lehet, hogy most akkor ennyi meg annyi idő kell, ezt majd érezni fogod, csak legyen egy határ... Én pár hét után nem csókolnék meg még senkit/nem feküdnék le Vele, mert annyi idő egyszerűen kevés... Ha jól megvagyunk akkor még hadd teljen az idő, csináljunk programokat stb, és majd kialakul aminek ki kell.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!