Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Légyszi őszintén. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Légyszi őszintén. Volt már olyan fiú az életetekben, akit cukinak, vagy aranyosnak tartottatok titokban?

Figyelt kérdés
csak a normálisak, kérlek titeket, hogy ha nem tudtok válaszolni normális hangnemben, akkor inkább ne is írjatok!
2010. ápr. 6. 20:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek. Nem tartottam cukinak meg aranyosnak egy fiút sem magamon kívül:D Nem is tudnám úgy megállapítani h jajj de aranyos ez a fiú:O egyszerűen nem dolgozom fel h lehetne ezt gondolni egy másik csávóról:D

Amúgy ez ilyen felmérés vagy miért kérded?:D

2010. ápr. 6. 20:31
 12/29 anonim ***** válasza:

na még egyszer

szerintem semmi furcsa vagy b uzis nincs ebben...pl nekem is van/volt fiú ismerősöm aki tök aranyos (volt)...a fiúk is látják "női szemmel" a fiúkat...üdv.:Ákos 14/pucás

2010. ápr. 6. 20:32
 13/29 anonim ***** válasza:
hát akkor lehet nálam került homok a gépezetbe wááááááááááááááááááááá:D
2010. ápr. 6. 20:32
 14/29 anonim ***** válasza:
de amúgy igaz a lányok sok olyat tartanak cukinak akik hát nagyon nem cukik...sőtt (a pucás)
2010. ápr. 6. 20:34
 15/29 anonim ***** válasza:

Megvan! Csináljunk tesztet.

Ön, melyik szereplőt tartja "cukinak"?

Válasszon az alábbi képek közül:

1.

[link]

2.

[link]

Csak a cukinak tartott szereplő SZÁMÁT írja le.

2010. ápr. 6. 20:38
 16/29 anonim ***** válasza:
Hogy visszariadtak :D XD Kemény feladat.
2010. ápr. 6. 20:46
 17/29 A kérdező kommentje:
20:38, egyiket sem:D Én Gale Haroldot tartom cukinak:P
2010. ápr. 6. 20:49
 18/29 A kérdező kommentje:
és am honnan szeditek hogy fiú vagyok?:D
2010. ápr. 6. 20:51
 19/29 anonim ***** válasza:
Laurie, ha nem azonosítanám egyből a karakterrel, akkor ezen olyan átlagos idősödő '40-es, Spencer meg az a tenyérbemászó nyálasképű jógyerek.
2010. ápr. 6. 20:52
 20/29 anonim ***** válasza:

20:18 vagyok

Basszus, a könnyem csorog a röhögéstől! :D OLvastam a hozzászólásokat és megnéztem a két képet amit valaki linkelt.

Én nőként egyikre sem mondanám, hogy cuki.

House nem értem hogy lehet cuki, amikor egy idős pasi. Nem azt mondom, hogy öreg de azért erőteljesen egy férfi, nem egy kissrác.

A második srác pedig inkább nyálas mint cuki.

:SS

Szerintem a pasiknál előbb jön a "megdugnám" érzés, mint a "ez a srác tényleg cuki".

El nem tudom képzelni.... Hangsúlyozom most csak hetero srácokra gondolok.

Max egy kisfiúra lehet azt mondani, hogy cuki vagy aranyos akire abszolút nem férfiként tekint az ember.

Vagy vannak olyan nyomi, szerencsétlen pasik akire sokszor a nők is csak szánalomból (vagy talán sajnálatból) mondják, hogy aranyos. Igazából idétlen és magamat is tökösebbnek tartom nála, de nem akarom már megbántani.

Azt elismerem, hogy a pasik is látják, ha egy srác olyan kis aranyos típus, de szerintem ez bennük nem kelt gyengéd érzéseket. Simán csak lenézik, amiért nem elég férfias vagy pedig közömbösek maradnak, csak nyugtázzák, hogy ő az a fajta srác.

Bocs, hogy beleugattam nőként, lehet nincs igazam.

u.i.: Gale Harold szerintem szexi, bár főképp a QAF-ban volt az, a való életben annyira nem hoz lázba - engem.

De nem kötözködésből, de hogy lehet rá azt mondani, hogy cuki, nekem ez nem fér a fejembe.

Akkor is cuki volt amikor elkapta Justint és meg.bszta? :DD Én más szavakat használnék.

2010. ápr. 6. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!