Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Légyszi őszintén. Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Légyszi őszintén. Volt már olyan fiú az életetekben, akit cukinak, vagy aranyosnak tartottatok titokban?

Figyelt kérdés
csak a normálisak, kérlek titeket, hogy ha nem tudtok válaszolni normális hangnemben, akkor inkább ne is írjatok!
2010. ápr. 6. 20:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
szerintem minden férfinek vannak példaképei olyan idegen (főleg híres ember) akire hasonlítani akar vagy testileg vagy szellemileg stb.
2010. ápr. 6. 20:10
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Ha most arra vagy kíváncsi, hogy egészséges nemi beállítottsággal rendelkező férfiembernek voltak-e már mindenféle egyéb irányultságú hajlamai, nos, nagyon meglepődnék, ha igenlő választ is kapnál. Szerintem egy férfi fel sem fogja, hogy milyen az a "cuki és aranyos fiú".
2010. ápr. 6. 20:11
 3/29 anonim ***** válasza:
94%
én egy srácot cukinak tartok, amikor tükörbe nézek mindig őt látom
2010. ápr. 6. 20:12
 4/29 A kérdező kommentje:
20:12, na ez aranyos volt:)
2010. ápr. 6. 20:14
 5/29 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem erről a pasimat. Azt mondta van egy srác akivel egyszer úgy kipróbálná nem tudja miért... Tény és való nem semmi a pasi, amikor bemutatott neki én is majd hanyatt vágtam magam :D

De szerintem, hogy egy amúgy hetero pasi cukinak vagy aranyosnak tartson egy másikat, hát.... Azt hiszem a cuki és az aranyos szavak amiket utoljára mondanának a helyzetre.

2010. ápr. 6. 20:18
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

20:18 ezt jól fogalmaztad meg, valóban fogalmam nincs, hogy mikor mondanám azt egy másik férfire, hogy cuki, igazából ez nekem mindig olyan "fogalom" volt, amit nem tudtam megérteni :)

20:11 voltam

2010. ápr. 6. 20:23
 7/29 anonim ***** válasza:
Amíg ennyi cuki,aranyos csaj sétál az utcákon...?Miért gondoljak pasira?Öhh,még a gondolatra is hülyén érzem magam!
2010. ápr. 6. 20:25
 8/29 anonim ***** válasza:

Nos, akármennyire is egészséges beállítottságú férfi valaki, a másik azonos neműre nézve azért ő is látja hogy milyen a külseje az illetőnek, még ha nem is úgy néz rá mint egy nő.

Ebből következik, hogy meg tudja mondani, hogy például az a férfi egy jóképű, tipikus macsó alkat akire minden bizonnyal tapadnak a nők, vagy esetleg "nem annyira jóképű", vagy esetleg egy "cuki" aranyos fiú. Az utóbbiakat gyakran b u z i n a k szokták titulálni a férfitársai.

Így például el tudunk könyvelni férfiakat, ily módon:

"Na, ez az a tipikus fajta, akire a lányok azt mondják jajj de kis cuksi muksi."

Annak ellenére, hogy ezt így meg tudja állítani, az egészséges férfit az ilyenek inkább taszítják, és undort váltanak ki. De attól még meg lehet mondani, hogy ki aranyos, és ki nem - a nők szemében.

2010. ápr. 6. 20:27
 9/29 anonim ***** válasza:
szerintem semmi b**is vagy furcsa nincs benne nekem is van réfi ismerősöm ő tök aranyosan nézett ki... a fiúk is látják "női szemmel" más fiúkat...üdv.:Ákos 14/pucás
2010. ápr. 6. 20:27
 10/29 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom 20:27 (első), én a "cukisággal" nem tudok mit kezdeni. Azt még kb meg tudom állapítani, h na ez olyan "macsó gyerek" lehet, de a cukiság...hallottam én már nőktől olyan embereket cukinak nevezni, hogy én simán az "nyomorék" kategóriába raktam volna...
2010. ápr. 6. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!