Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy taszító jelenség, amit megfigyeltem egyeseknél. Miért csinálják? Ennyire fogyatékosok? Részletek lent.
" Nem tartozok neki semmivel, mert ő lőcsölte magát rám-miért kéne a kis lelkivilágát tutujgatnom akkor?"
Bocs, én azt hittme,a te lelkivilágod szenved attól, hoyg nem úgy viselkedika fószer.ahoyg akarnád.
Szó nem esik a másik lelkivilágának tutujgatásáról,a tiedet viszont CSAK ÚGY tudod tutujgatni, ha megkérsz másokat arra, amit akarsz.
(És akkor még mindig nem köteles aszerint cselekedni!!
Én ne is tudom, mit képzelsz magadról, hogy elvárod, hogy mindenkni azt csinálja, ami neked jó te finnyás, szívtelen, agyatlan kis liba.)
" SEMMI részem és felelősségem az egészben"
Az egész topicod arról szól, te jóég milyen rossz dologban van részed.
Bár én nem ismerem a srácot, de remélem hogy úgy gondolkodik mint én: "ha már válaszra sem méltat ez a szаrházi csaj, mindegy is mert elvágta magát nálam ezzel örökre, azért idegesítsük kicsit, trolololo" :))))
Ja és ha már olyan jólnevelt vagy, és netán összefutnál vele mondjuk egy buszmegállóban, odamenne hozzád és köszönne, megtudnád ugyanezt csinálni? Vagy néznél mint a sülthal és tettetnéd a fogyatékost mint facebookon?
Nem tudsz visszavenni a büszkeségedből és elveidből, így belegabalyodtál saját nyakatekert logikádba. Ahelyett, hogy tennél valamit, puffogsz gyk-n. Borzalmas olvasni, mint valami durcis kislány írna.
AGYVELŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!