Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy taszító jelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy taszító jelenség, amit megfigyeltem egyeseknél. Miért csinálják? Ennyire fogyatékosok? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok, amikor olyan helyzetet teremt egy pasi, hogy illedelmesen képtelenség legyen belőle kihátrálni a nőnek, és kicsikarják belőle az elérhetőségét. Konkrét példa: bemutatkozik, pedig totál nem olyan a szituáció, jó oké, kulturált viselkedés része is lehet ez, önmagában ezzel semmi probléma, ha ez így ebben is marad. De ez a fajta ugye nem jólneveltségből mutatkozik be, hanem kizárólag azért, hogy a nő is bemutatkozzon (ugye bunkóság, ha nem), és utána (egyetlen árva találkozáson és bemutatkozáson felbuzdulva) megkereshesse facebookon, hogy ott aztán írkáljon rá. Aztán onnantól kezdve megállás nélkül tolják az üzengetést, még akkor is, ha a nő le se sz*rja a fejüket, válasz nem érkezik, tényleg semmi reakció, de ezek nyomják és nyomják és nyomják. Kb ilyen túlterheléses támadás formájában. Ezekkel valaki elhitette, hogy így célt lehet érni? Vagy ez mi mert tényleg elképesztő ez. Még akkor is írkál, ha válasz nem érkezik. semmi, nil, zéró. Semmi reakció. Egy idő után meg van pofája elkezdeni azon rinyálni, hogy jaj hát nem válaszolsz? De csendben vagy, nem válaszolsz?Hahó! De csendben vagy! Hahó! egymás után 5-6x is.Másnap újra kezdi. Szia! Szia! Hahó! Szép napot! Szia! Hahó! Itt vagy? De csendben vagy! stb. Nem gáz neki, hogy semmi választ nem kapott már elsőre sem? Nekem eszembe nem jutna akár egy ilyen után is irogatni valakinek. Meg sem fordulna a fejemben. Szóval ez mi. Mint valami agynélküli droid. Chatbot. Vagy értelem nélküli élőhalott zombi. Kilőnek már hat tárat is rá, fordul kifelé a bele, de az még mindig húzza magát előre a cél felé és hörög, hogy AAAAAAGGGYVELŐŐŐŐŐŐT. Szerintem a nem válaszolás is válasz, azt jelenti, hogy az illető a franba se elkívánja őket. De mintha nem fognák fel a világ egyszerű összefüggéseit. Hihetetlenül undorító ez a jelenség.
2016. ápr. 16. 19:44
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

" Nem tartozok neki semmivel, mert ő lőcsölte magát rám-miért kéne a kis lelkivilágát tutujgatnom akkor?"

Bocs, én azt hittme,a te lelkivilágod szenved attól, hoyg nem úgy viselkedika fószer.ahoyg akarnád.

Szó nem esik a másik lelkivilágának tutujgatásáról,a tiedet viszont CSAK ÚGY tudod tutujgatni, ha megkérsz másokat arra, amit akarsz.

(És akkor még mindig nem köteles aszerint cselekedni!!

Én ne is tudom, mit képzelsz magadról, hogy elvárod, hogy mindenkni azt csinálja, ami neked jó te finnyás, szívtelen, agyatlan kis liba.)

" SEMMI részem és felelősségem az egészben"

Az egész topicod arról szól, te jóég milyen rossz dologban van részed.

2016. ápr. 16. 22:03
 42/48 anonim ***** válasza:
Azt utálom,amikor úgy durcáznak be,hogy nem is látom,hogy írt az illető.
2016. ápr. 16. 22:32
 43/48 A kérdező kommentje:
"Mikor láttad rajtad mit akar, szóban ott helyben figyelmezhetted volna, hogy nem akarsz semmit tőle" Igen, nos, az mennyire realisztikus szituáció, hogy valaki bemutatkozik nekem, hogy szia, Börcsök Jóska vagyok, szia én meg Kiss Julis, örvendek, ja és amúgy párzópartnert nem keresek? :D De egyvalami még mindig nem tiszta, és azon rantolok már egy órája. Ok hogy tapír bunkó vagyok, mert nem mondom meg hogy NEM érdekelsz, végül is ez is jobb mint szóba elegyedni iszonytatóan visszataszító egyénekkel, de könyörgöm. Választ sem kap. Semmit. Annyit sem hogy takarodj. Akkor meg mégis mit írja le megint és megint, hogy de csendben vagy, miért nem válaszolsz, mindezt ráadásul 6x egymás után? Ami az igazán gyűlöletes és felháborító ebben a viselkedésben az az, hogy az ilyeneket valószínűleg nem is érdekli, hogy a nő érdeklődik-e irántuk vagy sem. Az úgy mintegy mellékes nekik. (Vagy mit gondolnak, a nő érdeklődik ám, csak épp nem ír vissza nekik? Hát nagyon realisztikus feltételezés :D) a lényeg hogy ők nyomulhassanak, mert ők érdeklődnek ám, és hát akkor nem mindegy, hogy a másik ezt nem viszonozza? Ha kitartóan ostromolnak valakit, akkor úgyis meglesz az eredménye. Hát folytatja akkor az egyetlen nőfelszedési módszert amihez elegendő még az agykapacitása, és írkál. és írkál. és írkál. és megint. monomániásan. A telefonos dettó. Csak az smsben támad. Egyébként is jellemző, hogy ha megvan a TELEFONSZÁM, az úgy a pasik igen nagy részének valami nagy achievement. Megvan a szám tehát lehet nyomakodni és kellemetlenkedni. Hogy nem halt még ki az emberiség? mert én ezekkel nem szaporodni akarnék hanem kb csak felrúgni őket a Holdba.
2016. ápr. 16. 23:06
 44/48 anonim ***** válasza:
94%

Bár én nem ismerem a srácot, de remélem hogy úgy gondolkodik mint én: "ha már válaszra sem méltat ez a szаrházi csaj, mindegy is mert elvágta magát nálam ezzel örökre, azért idegesítsük kicsit, trolololo" :))))

Ja és ha már olyan jólnevelt vagy, és netán összefutnál vele mondjuk egy buszmegállóban, odamenne hozzád és köszönne, megtudnád ugyanezt csinálni? Vagy néznél mint a sülthal és tettetnéd a fogyatékost mint facebookon?

2016. ápr. 17. 00:26
 45/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz visszavenni a büszkeségedből és elveidből, így belegabalyodtál saját nyakatekert logikádba. Ahelyett, hogy tennél valamit, puffogsz gyk-n. Borzalmas olvasni, mint valami durcis kislány írna.

AGYVELŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐT.

2016. ápr. 17. 09:41
 46/48 Kenzo Tenma ***** válasza:
Abban igazad van kérdező, hogy nem reális 6-szor egymás után írni valakinek ha az nem ír vissza. De mindennek elébe mehetnél és akkor nem kéne idegeskedned, hogy minek írt megint. Tudod vannak emberek alacsony iq-val akik ezt így nem fogják fel, hogy aki egyszeri facebookos megkeresésre nem reagál az sokadszorra sem fog, szóval ezen nem tudsz változtatni, hiába kérdzed, hogy miért írnak ennyiszer. Szimplán hülyék.
2016. ápr. 17. 10:56
 47/48 A kérdező kommentje:
"elvágta magát nálam ezzel örökre" Telesírom a párnámat,micsoda veszteség :DDD egyébként,erre a mi lenne, ha odajönne hozzám problémára azóta tökéletes megoldást találtam: Kettyósnak fogom tettetni magam. Ha ez nem működik akkor semmi. Kb így: https://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0 Csodálatos :DDD tanítani kéne.
2016. ápr. 17. 12:27
 48/48 anonim ***** válasza:
Nem szükséges tettetni, csak add önmagad.
2016. ápr. 17. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!