Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy taszító jelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy taszító jelenség, amit megfigyeltem egyeseknél. Miért csinálják? Ennyire fogyatékosok? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok, amikor olyan helyzetet teremt egy pasi, hogy illedelmesen képtelenség legyen belőle kihátrálni a nőnek, és kicsikarják belőle az elérhetőségét. Konkrét példa: bemutatkozik, pedig totál nem olyan a szituáció, jó oké, kulturált viselkedés része is lehet ez, önmagában ezzel semmi probléma, ha ez így ebben is marad. De ez a fajta ugye nem jólneveltségből mutatkozik be, hanem kizárólag azért, hogy a nő is bemutatkozzon (ugye bunkóság, ha nem), és utána (egyetlen árva találkozáson és bemutatkozáson felbuzdulva) megkereshesse facebookon, hogy ott aztán írkáljon rá. Aztán onnantól kezdve megállás nélkül tolják az üzengetést, még akkor is, ha a nő le se sz*rja a fejüket, válasz nem érkezik, tényleg semmi reakció, de ezek nyomják és nyomják és nyomják. Kb ilyen túlterheléses támadás formájában. Ezekkel valaki elhitette, hogy így célt lehet érni? Vagy ez mi mert tényleg elképesztő ez. Még akkor is írkál, ha válasz nem érkezik. semmi, nil, zéró. Semmi reakció. Egy idő után meg van pofája elkezdeni azon rinyálni, hogy jaj hát nem válaszolsz? De csendben vagy, nem válaszolsz?Hahó! De csendben vagy! Hahó! egymás után 5-6x is.Másnap újra kezdi. Szia! Szia! Hahó! Szép napot! Szia! Hahó! Itt vagy? De csendben vagy! stb. Nem gáz neki, hogy semmi választ nem kapott már elsőre sem? Nekem eszembe nem jutna akár egy ilyen után is irogatni valakinek. Meg sem fordulna a fejemben. Szóval ez mi. Mint valami agynélküli droid. Chatbot. Vagy értelem nélküli élőhalott zombi. Kilőnek már hat tárat is rá, fordul kifelé a bele, de az még mindig húzza magát előre a cél felé és hörög, hogy AAAAAAGGGYVELŐŐŐŐŐŐT. Szerintem a nem válaszolás is válasz, azt jelenti, hogy az illető a franba se elkívánja őket. De mintha nem fognák fel a világ egyszerű összefüggéseit. Hihetetlenül undorító ez a jelenség.
2016. ápr. 16. 19:44
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Nem idegen az utcáról, hanem ismerősök társaságában levő számomra eddig ismeretlen gyökér.
2016. ápr. 16. 21:33
 32/48 A kérdező kommentje:
Nos, szerintem ezt a fajta viselkedést a facebook generálja, és az, hogy az emberek valahogy baromira nem tartják értéknek többé a másik magánszféráját. Ismerősök felől nyomakodni pedig bevett dolog, érdekes hogy a legtöbb nőismerősőm szerint SEM gáz. szerintem meg ez a nem normális.
2016. ápr. 16. 21:34
 33/48 anonim ***** válasza:

Mellébeszélsz. Azt írtad: "bemutatkozik, pedig totál nem olyan a szituáció"

Namost ismerős társaságban milyen szitu az, amikor nem mutatkoznak be az egy társaságban lévők???!?:)

2016. ápr. 16. 21:35
 34/48 A kérdező kommentje:
De nem is az, ezen még maximum vállat vontam volna. Amit nem értek: a nem válasz is válasz, mégis mit képzel hogy folytatja? ráadásul 10x egymás után? na EZ a teljesen érthetetlen.
2016. ápr. 16. 21:36
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

32: Ebből is láthatod, hoyg Te vag,y aki az uraélkodó társadalmi normától eltérőt vallasz.

Akkor pedig ha jól akarod érezni magad, az a minimum, hogy tájékoztatod erről a társaidat, elmondod, milyen közeledést szeretsz, mi nem tetszik. Enélkül nem is értem, min csodálkozol. Az említett "bunkóid" a többségi norma szerint viselkedtek. Te vagy, aki nem jelezte, hogy ez neked 'nemgyerebe', mert te nem a többség normáit vallod. Ennyi.

HA EL AKAROD ÉRNI, amit akarsz, megmondod, mit akarsz.

Első lépésként.

Azért nem fog kijönni a rendőrség, mert valaki nem jól olvasott a gondolataidban és ki nem mondott elvárásaidban.:)

2016. ápr. 16. 21:39
 36/48 anonim ***** válasza:
Meg azt sem értem, ha valami ennyire zavar, miért éri meg neked 10-szer bosszankodni még az újabb megkeresésein ahelyett, hogy egyszer szólnál neki, hogy ne csinálja. Itt is végig azon rugózol, hogy ne kelljen szólni neki, hogy nem akarod. Mégis mire jó ez neked? Miért nem vagy képes írni neki egy tőmondatot?
2016. ápr. 16. 21:42
 37/48 A kérdező kommentje:
introvertált személyiségtípusba tartozom. ez van. de nem is ez a lényeg, hanem ez: szia! nincs válasz Szia! továbbra sincs HAHÓ! nincs válasz. másnap újra. és megint. majd megint. Na EZ.
2016. ápr. 16. 21:44
 38/48 A kérdező kommentje:
"Miért nem vagy képes írni neki egy tőmondatot?" azért, mert nem akarok vele kommunikálni egy mondat erejéig SEM.
2016. ápr. 16. 21:45
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

38: Ennek ellentmond, hogy kezdeti bátorítás után minden cselekedeteddel, amit felsoroltál szabad folyást engedsz a feléd irányuló kommunikációjának.

Mást akarsz, mint amit jelzel.

Értsd meg már, hogy az itt leírt jelzéseid társadalmi egyezmény szerint NEM azt jelentik, amit hiszel róluk!

2016. ápr. 16. 21:49
 40/48 anonim ***** válasza:

""Miért nem vagy képes írni neki egy tőmondatot?" azért, mert nem akarok vele kommunikálni egy mondat erejéig SEM."

Ezt a kommunikációt már megtetted, mikor bemutatkoztatok egymásnak, és aminek következénye a facebook megkeresés lett. Mikor láttad rajtad mit akar, szóban ott helyben figyelmezhetted volna, hogy nem akarsz semmit tőle. Nem ezt tetted, és nyitva hagytad a lehetőséget, hogy kommunikáljon, legalábbis kezdeményezzen kommunikációt veled. Mután rádírt, nyugodtan írhattál volna egy "Boccs, de nem akarok semmit"et vagy bármit, aztn ha nem fogja letiltod. De az, hogy ír, te meg válaszolsz, az olyan, mint élőben ha nyújtaná kezét és köszönne, te meg nem fogadnád el.

2016. ápr. 16. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!