Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy taszító jelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy taszító jelenség, amit megfigyeltem egyeseknél. Miért csinálják? Ennyire fogyatékosok? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok, amikor olyan helyzetet teremt egy pasi, hogy illedelmesen képtelenség legyen belőle kihátrálni a nőnek, és kicsikarják belőle az elérhetőségét. Konkrét példa: bemutatkozik, pedig totál nem olyan a szituáció, jó oké, kulturált viselkedés része is lehet ez, önmagában ezzel semmi probléma, ha ez így ebben is marad. De ez a fajta ugye nem jólneveltségből mutatkozik be, hanem kizárólag azért, hogy a nő is bemutatkozzon (ugye bunkóság, ha nem), és utána (egyetlen árva találkozáson és bemutatkozáson felbuzdulva) megkereshesse facebookon, hogy ott aztán írkáljon rá. Aztán onnantól kezdve megállás nélkül tolják az üzengetést, még akkor is, ha a nő le se sz*rja a fejüket, válasz nem érkezik, tényleg semmi reakció, de ezek nyomják és nyomják és nyomják. Kb ilyen túlterheléses támadás formájában. Ezekkel valaki elhitette, hogy így célt lehet érni? Vagy ez mi mert tényleg elképesztő ez. Még akkor is írkál, ha válasz nem érkezik. semmi, nil, zéró. Semmi reakció. Egy idő után meg van pofája elkezdeni azon rinyálni, hogy jaj hát nem válaszolsz? De csendben vagy, nem válaszolsz?Hahó! De csendben vagy! Hahó! egymás után 5-6x is.Másnap újra kezdi. Szia! Szia! Hahó! Szép napot! Szia! Hahó! Itt vagy? De csendben vagy! stb. Nem gáz neki, hogy semmi választ nem kapott már elsőre sem? Nekem eszembe nem jutna akár egy ilyen után is irogatni valakinek. Meg sem fordulna a fejemben. Szóval ez mi. Mint valami agynélküli droid. Chatbot. Vagy értelem nélküli élőhalott zombi. Kilőnek már hat tárat is rá, fordul kifelé a bele, de az még mindig húzza magát előre a cél felé és hörög, hogy AAAAAAGGGYVELŐŐŐŐŐŐT. Szerintem a nem válaszolás is válasz, azt jelenti, hogy az illető a franba se elkívánja őket. De mintha nem fognák fel a világ egyszerű összefüggéseit. Hihetetlenül undorító ez a jelenség.
2016. ápr. 16. 19:44
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Remek ötleteket írtak már, elég elkerülhető a helyzeted, és még be is állíthatod, hogy idegenek ne írhassanak neked, vagy épp az egyén mappába kerüljenek. Mindenesete nincs olyan helyzet, amiben ne hátrálhatnál ki, és bemutatkozhatsz csak a keresztneveddel és bámm, máris nincs facebook üzenet. De ahogy írtam már korábban, meg is írhatod hogy nem szeretnél velük ismerkedni. 1 üzenet az egész, aztán ha nem értik meg, letilthatod őket.
2016. ápr. 16. 20:09
 12/48 A kérdező kommentje:
Azért vicces, hogy valakinek az az undorító, aki ilyenkor nem válaszol. Még szép hogy nem válaszolok. az ilyen a nem válaszra azt gondolná hogy no means yes, csak kéreti magát. Lányodnak vagy hugodnak is adj majd ilyen tanácsokat, hátha megrépeli valamelyik hasonló elmebeteg
2016. ápr. 16. 20:13
 13/48 anonim ***** válasza:
69%

Hát az agyvelőre nem vagyok vevő de a punci jöhet. Lehet a zaklatóid is ezt gondolják :D Amúgy meg ...

Szia!

Hahó!

Szép napot!

Szia!

Hahó!

Itt vagy?

2016. ápr. 16. 20:15
 14/48 A kérdező kommentje:
:DDD
2016. ápr. 16. 20:16
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
Látom értelmezéssel és, vagy olvasással gondjaid akadtak. Abban az esetben, ha nem érti, szépen letiltod, ahogy írtam. Remélem, hogy lányomnak több esze lesz, másrészt lányom képes lesz ötletesen kihátrálni.
2016. ápr. 16. 20:24
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az kívülről nem látszik, hogy VALÓJÁBAN NEM IS AKARTÁL VELE ÖSSZEISMERKEDNI ÉS MEGMONDANI A NEVEDET, MEGADNI A SZÁMODAT, STB. A tény az, hogy bemutatkoztál, megadtad, és mondtad is neki, hogy kereshet.

Ebből mégis ki a tököm tudná AZT kikövetkeztetni, hogy NEM AKAROD, hogy keressen??!

Ha meggondolod magad, és MÁST AKARSZ, mint amit korábban mondtál neki, akkor szólni kéne, hogy "Figyi, én valójában csak azért adtam meg, stb..., és valójában nagyon idegesít, hogy ... és légy szives ne írjál nekem, mert nem szeretném, nem örülök neki. Köszi. És ne haragudj, hogy eddig nem mondtam meg nyíltan azt, amit akarok, hanem hitegettelek. Azt hittem, így vagyok udvarias." (44N)

2016. ápr. 16. 20:28
 17/48 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem annyit nyugodtan megírhatsz, hogy: ne haragudj, nincs kedvem ismerkedni. Ezt azért nem fogja kéretésnek venni talán senki, legalábbis én biztosan nem venném annak. Ha ezután is rádír tiltsd le szerintem. Talán így könnyebben tudod majd kezelnie az ilyen nyomulósokat.
2016. ápr. 16. 20:28
 18/48 anonim ***** válasza:
39%

5: Ne hari, de mit gondolsz a technikáról?

Nekem 5 e-mail-emből 2 tuti eltűnik. Telefonhívások, postai levelek szintén.

Volt olyan, hogy mindketten hívtuk egymást napokon át,a telefon mégis mást jelzett és nem tudtuk elérni egymást. Ilyenkor azt kéne gondolnom, hogy a másik biztos így akar lerázni, vagy azt, hogy rossz a telefon?...:D

Nem tudom, hány dolog sikerült neked valaha az életedben, ha ilyen könnyen beletörődsz valamibe.

(44n)

2016. ápr. 16. 20:32
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe a helyzetbe csak te magyarázod bele a bonyolultságot. Kit érdekel, hogy ő bemutatkozik? Soha az életben nem fogod többet látni, nyugodtan lehettél volna vele bunkó (amúgy nem bunkóság nem bemutatkozni.)

A facebookon meg be lehet állítani, hogy idegenek ne írhassanak. End of story.

2016. ápr. 16. 20:41
 20/48 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem a nem válaszolás is válasz, azt jelenti, hogy az illető a franba se elkívánja őket."

A nem válaszolás ugyanannyira tapló dolog, mint zaklatni valakit. Szóval legalább szinten vagytok. :)

2016. ápr. 16. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!