Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy taszító jelenség, amit megfigyeltem egyeseknél. Miért csinálják? Ennyire fogyatékosok? Részletek lent.
Hát az agyvelőre nem vagyok vevő de a punci jöhet. Lehet a zaklatóid is ezt gondolják :D Amúgy meg ...
Szia!
Hahó!
Szép napot!
Szia!
Hahó!
Itt vagy?
Nézd, az kívülről nem látszik, hogy VALÓJÁBAN NEM IS AKARTÁL VELE ÖSSZEISMERKEDNI ÉS MEGMONDANI A NEVEDET, MEGADNI A SZÁMODAT, STB. A tény az, hogy bemutatkoztál, megadtad, és mondtad is neki, hogy kereshet.
Ebből mégis ki a tököm tudná AZT kikövetkeztetni, hogy NEM AKAROD, hogy keressen??!
Ha meggondolod magad, és MÁST AKARSZ, mint amit korábban mondtál neki, akkor szólni kéne, hogy "Figyi, én valójában csak azért adtam meg, stb..., és valójában nagyon idegesít, hogy ... és légy szives ne írjál nekem, mert nem szeretném, nem örülök neki. Köszi. És ne haragudj, hogy eddig nem mondtam meg nyíltan azt, amit akarok, hanem hitegettelek. Azt hittem, így vagyok udvarias." (44N)
5: Ne hari, de mit gondolsz a technikáról?
Nekem 5 e-mail-emből 2 tuti eltűnik. Telefonhívások, postai levelek szintén.
Volt olyan, hogy mindketten hívtuk egymást napokon át,a telefon mégis mást jelzett és nem tudtuk elérni egymást. Ilyenkor azt kéne gondolnom, hogy a másik biztos így akar lerázni, vagy azt, hogy rossz a telefon?...:D
Nem tudom, hány dolog sikerült neked valaha az életedben, ha ilyen könnyen beletörődsz valamibe.
(44n)
Ebbe a helyzetbe csak te magyarázod bele a bonyolultságot. Kit érdekel, hogy ő bemutatkozik? Soha az életben nem fogod többet látni, nyugodtan lehettél volna vele bunkó (amúgy nem bunkóság nem bemutatkozni.)
A facebookon meg be lehet állítani, hogy idegenek ne írhassanak. End of story.
"Szerintem a nem válaszolás is válasz, azt jelenti, hogy az illető a franba se elkívánja őket."
A nem válaszolás ugyanannyira tapló dolog, mint zaklatni valakit. Szóval legalább szinten vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!