Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy taszító jelenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy taszító jelenség, amit megfigyeltem egyeseknél. Miért csinálják? Ennyire fogyatékosok? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok, amikor olyan helyzetet teremt egy pasi, hogy illedelmesen képtelenség legyen belőle kihátrálni a nőnek, és kicsikarják belőle az elérhetőségét. Konkrét példa: bemutatkozik, pedig totál nem olyan a szituáció, jó oké, kulturált viselkedés része is lehet ez, önmagában ezzel semmi probléma, ha ez így ebben is marad. De ez a fajta ugye nem jólneveltségből mutatkozik be, hanem kizárólag azért, hogy a nő is bemutatkozzon (ugye bunkóság, ha nem), és utána (egyetlen árva találkozáson és bemutatkozáson felbuzdulva) megkereshesse facebookon, hogy ott aztán írkáljon rá. Aztán onnantól kezdve megállás nélkül tolják az üzengetést, még akkor is, ha a nő le se sz*rja a fejüket, válasz nem érkezik, tényleg semmi reakció, de ezek nyomják és nyomják és nyomják. Kb ilyen túlterheléses támadás formájában. Ezekkel valaki elhitette, hogy így célt lehet érni? Vagy ez mi mert tényleg elképesztő ez. Még akkor is írkál, ha válasz nem érkezik. semmi, nil, zéró. Semmi reakció. Egy idő után meg van pofája elkezdeni azon rinyálni, hogy jaj hát nem válaszolsz? De csendben vagy, nem válaszolsz?Hahó! De csendben vagy! Hahó! egymás után 5-6x is.Másnap újra kezdi. Szia! Szia! Hahó! Szép napot! Szia! Hahó! Itt vagy? De csendben vagy! stb. Nem gáz neki, hogy semmi választ nem kapott már elsőre sem? Nekem eszembe nem jutna akár egy ilyen után is irogatni valakinek. Meg sem fordulna a fejemben. Szóval ez mi. Mint valami agynélküli droid. Chatbot. Vagy értelem nélküli élőhalott zombi. Kilőnek már hat tárat is rá, fordul kifelé a bele, de az még mindig húzza magát előre a cél felé és hörög, hogy AAAAAAGGGYVELŐŐŐŐŐŐT. Szerintem a nem válaszolás is válasz, azt jelenti, hogy az illető a franba se elkívánja őket. De mintha nem fognák fel a világ egyszerű összefüggéseit. Hihetetlenül undorító ez a jelenség.
2016. ápr. 16. 19:44
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
76%
Miért nem kapcsolod ki előlük a chat-et?
2016. ápr. 16. 19:46
 2/48 anonim ***** válasza:
76%

Ha már itt tartunk.

Hogy hívnak? :)

2016. ápr. 16. 19:47
 3/48 anonim ***** válasza:
90%

Próbálkoznak, hátha összejön.

(Olyan helyzet nem létezik, hogy ne lehessen kihátrálni a bemutatkozás elől. Facebookon meg tiltsd le őket és probléma megoldva.)

2016. ápr. 16. 19:48
 4/48 anonim ***** válasza:
72%

Nézd, szerintem meg az az undorító, hogy valaki levegőnek nézi a másikat. Illedelmesen megmondod, hogy nem szeretnél beszélgetni és kész, de az, hogy levegőnek nézed bunkóság.

Én egy valamiért nem írnék neked másnap: mert nekem nem kell olyan csaj, aki ennyire semmibe vesz másokat.

2016. ápr. 16. 19:53
 5/48 A kérdező kommentje:

Ok, a probálkozás addig még rendben van, hogy egyszer ír. Ha nem kap rá választ, és ennek ellenére másodszor is ír, két lehetőség van 1) szociopata

2) egy környezetét nem érzékelő zombi. Mert ugye ez már nem próbálkozás, ugyanis egyszer már megpróbálta és nem sikerült. Ez erőszakoskodás, illetve imbecil retardált értelemnélküli zombiviselkedés.

2016. ápr. 16. 19:57
 6/48 anonim ***** válasza:
41%
Jó a szöveged, tetszett a megfogalmazás. Az agyvelős résznél hangosan felröhögtem. :)
2016. ápr. 16. 19:57
 7/48 A kérdező kommentje:
Már miétrt ne nézném levegőnek? Csak a nevem tudja, nem adtam hozzá az ismerőseimhez, és a nevemet is csak onnan tudja, hogy olyan helyzetbe hozott, hogy elkerülhetetlen volt a bemutatkozás. Teljes joggal lehet egy ilyen helyzetben valakit levegőnek nézni.
2016. ápr. 16. 19:59
 8/48 anonim ***** válasza:
77%

" De ez a fajta ugye nem jólneveltségből mutatkozik be, hanem kizárólag azért, hogy a nő is bemutatkozzon (ugye bunkóság, ha nem)"

És? Kit érdekel, ha bunkónak tart? Ilyen esetben max. a keresztnevemet mondom meg.

2016. ápr. 16. 20:00
 9/48 A kérdező kommentje:
Igen, persze, nyilván, de akkor visszakérdez! és érted, erre most akkor mit lehet válaszolni?azt, hogy nemmondommeg bee? :P
2016. ápr. 16. 20:03
 10/48 anonim ***** válasza:
57%

Az sokkal nagyobb parasztság és gusztustalanság,amikor nem válaszolsz valakinek... ha nem vagy kíváncsi rá,írd meg neki azt,de az hogy nem válaszol valaki,az a legundorítóbb.

24/F

2016. ápr. 16. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!