Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a jelenség itt a fórumon?
Egyszerű,mert a legtöbb nő akit látunk bármerre is megyünk,a legnagyobb bunkó gyerekekkel vannak együtt.Aztán meg sírnak,hogy jajj miket csinált az adott barátja.
Viszont én hiába vagyok rendes,kedves,értelmes férfi, én nem bántanék,nem vernék át senkit sem.
És van több ilyen ismerősöm is.
Nos érdekes módon,mi még egyszer nem kaptunk egyetlen esélyt sem egyetlen nőtől sem...
Pedig én meg tudnám adni azt a sok dolgot,amit hiányolnak a nők manapság elég sok férfiból.
Csak mivel nem születtem jóképűnek,így még csak szóba sem állnak velem...
Szóval attól,hogy Te találkoztál egy buta emberrel,aki valaminek beállította magát,attól még én nem vagyok olyan.
És igen én ha kellene be is bizonyítanám,hogy mennyire törődő,értelmes,kedves ember vagyok.Csak esélyt sem kapok...
24/F
Soha senkinek ne higgy el semmt, mindig legyel szkeptikus.˝
by Feldmár András
Ne hallgass senkire, max, aki értelmesen tud utat mutatni, ötletekkel szolgálni. Ez az oldal csak felszínes tanácsadásra való, még akkor is, ha értelmes ember adja. Hiszen ismeretlen emberek életébe kinek van belelatasa? :) Hát még ha gyökerek adnak tanácsot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!