Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 hónapos kapcsolat, teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapos kapcsolat, teherbe estem. Én megtartanám, de a párom nem, neki már van 2 gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Hibáztathatom azért, mert nem akarja a közös gyerekünket?
2016. márc. 17. 15:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindketten hibásak vagytok, mert egyikőtök se védekezett. Tehát ugyanannyira hibáztathatod őt, amennyire magadat.

Én nem vállalnék be olyan gyereket akit az apja nem akar. 4 hónapos kapcsolatba pláne nem. Kortól függetlenül.

2016. márc. 17. 17:12
 22/30 darabkat ***** válasza:
Azért lehet hibáztatni, mert neki se volt annyi esze, hogy védekezzetek, azért nem, mert nem akar egy harmadik gyereket úgy, hogy még fél éve se vagytok együtt... 35 éves vagy, ha annyira szeretnél egy gyereket, tartsd meg, de ne a párod legyen már az ördög, mert ilyen rövid idő elteltével ő még nem készült fel családra veled. Meg ugye neki már van, szóval duplán megértem,ha nem akarna többet amúgy sem.
2016. márc. 17. 18:29
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha úgy döntesz, hogy megtartod, akkor viszont nem jogos gyerektartást kérned, és elfogadod tőle. Gondoskodj te a kicsiről.
2016. márc. 17. 18:38
 24/30 anonim ***** válasza:
Fél éves kapcsolatban estem teherbe úgy, hogy előtte már ismertem a párom. Még így, egy év ismerteség után is nagyon neccesnek éreztem. De mi előtte átbeszéltük, hogy mi lenne, ha becsúszna... Nagyon próbára tette a kapcsolatunkat a korán jött terhesség. De aztán a sors döntött: súlyos fejlődési rendellenesség miatt meg kellett szakítani a terhességet. A kapcsolatunk pedig stabil maradt és eldöntöttük, hogy később újra próbálkozunk.
2016. márc. 17. 21:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Nalunk ez ugy volt h 4 ev utan terhes lettem, mikozben sosem akartam gyereket. Mi leultunk es az elso heten megbeszeltuk, h mit szeretNENK es nem azt h en mit szeretnek:-))

Ha a ferjemmazt mondja h neki nem kell gyerek, akkor ott van h vagy nevelek egyet egyedul,vagy nimcs mas opcio mert raeroltetni nem fogom. Ehhez ket ember kell, nyilvan nem negy honaposan derult ki h nem akarja a gyereket.

En rosszul vagyok a gyerek gondolatatol is,mde nem gondolom, h emiatt kevesebb vagy rosszabb lennek mint masok, mint ahogy a ferjed sem az:-))

Egyebkent en harom honap utan futas kozben elveteltem, ugyhogy ez nalunk mar nem tema. A ferjem szerette volna ha megtartjuk, es utana en is ugy voltam vele h vegulis biztos meg lehet szokni, sot mar anyu is jelezte h jon segiteni szoval megszoktam a hekyzetet.

Azota mindent elkovetek h meg veletlenul se legyek terhes.

Ha bevallaltad, akkor ez van, fel kell nevelni de egy negy honapos kapcsolatot utan....hat ugy egeszben csak azon csodalkozom, hogy teged meglepett ez a helyzet, marmint a pasid reakcioja.

2016. márc. 18. 00:49
 26/30 Költőnő? ***** válasza:

Nem hibáztathatod. Oké h neki is lehetett volna annyi esze h gumit húzzon, de hát ez van; szép pár vagytok, a kérdés alapján azonos szellemi kapacitással.

4 hónap az még ha együtt élnétek is smafu lenne, de itt összvissz 4 hónapról van szó. Hát ez szívás. Én igazából a gyereket sajnálom.

Ideálisan tervezett kellene h legyen, várt és két ember közös döntése.

Nem kényszerítheted semmire. De ne magadnak szülj csak mert bizsereg a biológiai ketyegőd. Ez a világ legönzőbb döntése. Ha megtartod és megszülöd, szüld meg őérte, ne azért mert te 35 éves vagy. És mérlegelj, hogy akár egyedül is, de érzelmileg, anyagilag mit fogsz tudni megadni akár egyedül is. Az hogy szeretnéd, az kevés

És nem gondolhatod meg magad mondjuk 3 év múlva. Ez egy egész életedre szóló döntés.

2016. márc. 18. 05:47
 27/30 Költőnő? ***** válasza:
Őérte alatt nyilván a gyereket értettem
2016. márc. 18. 05:49
 28/30 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy te megtartanád ennyi idősen, ha úgy érzed, egyedül is fel tudod nevelni, tartsd meg.

Én egyébként úgy gondolom, hogy aki nem akar gyereket, az mindenképp védekezzen, akkor is, ha a másiknak beleférne. Neked belefért volna, neki nem, azt értem, hogy te miért nem védekeztél, és ő?

2016. márc. 18. 11:07
 29/30 anonim ***** válasza:
28. szerintem kényelemből. Elvégre nem ő esik teherbe, hanem a nő.
2016. márc. 18. 14:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Attól még felelőtlen, hogy nem húz gumit, úgy, hogy nem akar gyereket. Nem is értem, az ilyenek mire gondolnak, hogy majd szerencséjük lesz és a nő mégse marad terhes, vagy hogy egy gyermektelen nő, aki már benne van a korban, és szeretne is gyereket, nem tartja meg? Már két gyereket csinált, tudja, hogy működik...

Kérdező, a párod tudta, hogy te nem védekeztél sehogy?

2016. márc. 18. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!