Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 hónapos kapcsolat, teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapos kapcsolat, teherbe estem. Én megtartanám, de a párom nem, neki már van 2 gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Hibáztathatom azért, mert nem akarja a közös gyerekünket?
2016. márc. 17. 15:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
84%
Már miért kéne hibáztatnod, hogy nem akarja őt?! Gondolom védekeztetek, akkor nem tudom miért lepődsz meg. Nyilván azért védekeztetek, mert nem akarta a gyereket.
2016. márc. 17. 15:35
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk.
2016. márc. 17. 15:38
 3/30 anonim ***** válasza:
59%

Én hibáztatnám. Jogosan vagy jogtalanul, de mégis. Csak mert neki van 2, azért elvenné tőled az anyaság örömeit? Vagy bárki mástól. Ez elég önző hozzáállás. Nyilván te sem erőltethetsz rá még egy gyereket, de ez rajtatok múlik, hogy meg tudjátok-e beszélni. Mert persze, vannak itt lehetőségek, de azokban az, hogy együtt maradtok, a pici is megszületik és közben mindenki boldog elég valószínűtlen szcenárió. Ha vele maradsz, akkor ezek szerint sosem lehetne gyereked, mert ő nem akarja. Ha megszülöd a babát akarata ellenére, akkor te leszel a "rossz", és elég valószínű, hogy szakítatok. Ha nem szülöd meg a babát, akkor is sanszos, hogy szakítatok, mert hát, te láthatóan szeretnél babát, míg őt ez nem érdekli, ő elvan a maga már meglévő két gyerekével. Max megszülöd a gyereket, és valahogy jogilag is megoldjátok, hogy neki ne legyen semmi köze hozzá. Ez meg a gyereknek lesz rossz. Meg neked. Meg az ő lelkiismeretének, gondolom.

Itt igazán jól nem dönthetsz. Ezt meg kell beszélni.

2016. márc. 17. 15:38
 4/30 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként ha annyira nem akart gyereket, akkor jobban is odafigyelhetett volna. Hogy másnak nem jön össze, ha tényleg nem akarja.
2016. márc. 17. 15:40
 5/30 Noblesse Oblige ***** válasza:
87%

Figyi, családot nem kényszeríthetsz senkire. Ha ő nem akar, akkor tovább áll. Te eldöntheted, hogy megtartod, ő meg dönt úgy, hogy csak a gyerektartást hagyja ott neked.

Akinek már van gyereke az már többet többnyire nem akar. Az a kettő neki épp elég.

Inkább magadat hibáztathatod, mert nagyon naivan állsz a kérdéshez. Pláne úgy hogy 4 hónap, még nem igazán párkapcsolat. Nem stabil, tartós. Az lehet egy kis kaland is.

Ha érzelmi alapon megtartod a gyereket, az a te felelősséged lesz, úgy készülj!

2016. márc. 17. 15:40
 6/30 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem védekeztetek? De komolyan? 4 hónapja vagytok együtt, mi a fészkes fenéért nem védekeztetek?
2016. márc. 17. 15:43
 7/30 A kérdező kommentje:
Összesen 1x nem védekeztünk. 35 éves vagyok, nincs még gyerekem.
2016. márc. 17. 15:45
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos "kapcsolatra" korai még a gyerekvállalás, csak akkor nem értem, miért nem védekeztetek, főleg, ha ő nem akart még egy gyereket, ő miért nem védekezett, még ha neked nem is lenne probléma.
2016. márc. 17. 15:46
 9/30 anonim ***** válasza:
57%
Olyan vagy, mint egy 15 éves. Nem tudlak sajnálni. Vagy abortusz, vagy apa nélkül nő fel.
2016. márc. 17. 15:47
 10/30 anonim ***** válasza:
79%

Te nem védekeztél a pasid meg sz,,art rá??

35 évesen elhiszem,hogy ketyeg az óra,de több eszed is lehetett volna!

4 hónap?? Gondolom volt előtte kapcsolatod,és tapasztaltad már,hogy 4 hónap kutyafüle,nemhogy egy gyermekvállalás alapja.

2016. márc. 17. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!