Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A lány nem mert kilépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány nem mert kilépni a mostani kapcsolatából és velem elkezdeni egy újat miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adott egy lány.

Mind ketten nagyon egymásra hangolódtunk, egy hullámhosszon vagyunk.

A lány egy rossz kapcsolatban van jelenleg saját elmondása szerint, ahonnan már többször elpróbálta küldeni a párját, de mindig sikertelenül, megsajnálta visszakönyörögte magát a srác.

Flörtölgetünk, flörtölgetünk.... de mondta, hogy neki idő kell mire lesz elég bátorsága, ereje, hogy kitegye a srácot(mivel régen a legjobb barátok voltak, és ha kiteszi utána összevesznek, és ezt nem akarja)

Ahogy írtam már többször kipróbálta tenni de mindig megsajnálta.

Szerintetek hagyjam ez a lányt, úgy se fog lépni, velem összejönni, vagy mondjam neki hogy rendben nyugodtan megismerjük egymást jobban és aztán lesz ami lesz?

(Nem ismerjük egymást régóta 2,5-3 hete, de első pillanattól kezdve olyan fura szikra volt kettőnk között. amit nem sűrűn érez az ember)..

véleményeket kérek. (a lány is így érzi saját elmondása szerint)

De nem ismer annyira, hogy otthagyja a biztosat(igaz, hogy az rossz, de legalább az van)

2013. okt. 17. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nálam alapból szóba sem jöhetne kapcsolatra egy olyan lány aki nem következetes és könnyen befolyásolható. akármennyire egy a hullámhossz.
2013. okt. 17. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
én nem ismerkednék ilyen szerencsétlennel mint ez a jány.
2013. okt. 17. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:

2,5-3 hét még egy mezei idegen ismeretségnek sem mondható, nem hogy még követelőzni is bármit a másik féllel szemben megengedhess magadnak.

Ha valami nem tetszik, lehet tovább lépni, van ezer meg egy nő, ahogy van ezer meg egy pasi is a világon.

2013. okt. 17. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem fogja otthagyni. Ez biztos. Voltam hasonló helyzetben, ígérgette a pasi hogy otthagyja a csajt, stb...nem tette meg. 3 hónapig ment a "hülyítés", pedig mi már nagyon nagyon régóta ismertük egymást. Mai napig együtt vannak. Ez 1 éve volt. Továbbléptem, megismertem egy fiút és azóta vele vagyok, szerelmemben, boldogságban.
2013. okt. 17. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne tartogasd magad, valószínűleg nem tetszel neki, ha még a szánalom is erősebb benne egy önző bunkó iránt, aki még barátnak sem nevezhető, ha a lány barátsága annyit sem érne meg neki, hogy ne kezdjen gyerekes ellenségeskedésbe a szakítás miatt. Részvétem a lánynak, hogy így játszadoznak vele, de ettől még nem kell neked is hagynod, hogy belerángasson egy drámába. Biztosan találhatsz rendes, problémamentes kapcsolatot is valakivel.
2013. okt. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!