Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akivel kavarok fél kilépni a mostani kapcsolatából miért?
Van egy lány akivel mostanában sokat flörtöltem, nem tudtam, hogy vna barátja utólag tudtam meg, de azt is hogy nem szereti, régen a legjobb barátok voltak a sráccal, fél éve vannak együtt, de hónapok óta elakarta küldeni a srácot, el is küldte 2x csak mindig visszasírta magát a srác.
Ő meg visszafogadta.
Mondta értem otthagyná ha tutira azt mondanám, hogy összejövök vele.
Én nem akarom, hogy a lány gyáva legyen és velem is ezt tegye majd, hogy mellettem másokkal kavarászik,madárnak nézz. stb.
ezért azt mondtam neki, hogy a srácot dobja ki, és utána megnézzük hogy alakulnak kettőnk között a dolog, de nem igérem hogy tutira összejövünk.
Ez több mint egy hete történt nem dobta ki a srácot, csak mondogatja.
Közös ismerős szerint azért, mert ez a lány olyan, hogy inkább van egy rossz kapcsolatban, mint egyedül...... és csak akkor lépne ha tuti.
a lány 23 éves, én 19.
Vélemény, szerintetek miért csinálja ezt?
Ha igen, akkor hogyan bírnám túllenditeni a srácon anélkül, hogy biztosra tudja én ott leszek ha kidobná.
A fentiek miatt akarom, hogy ne miattam dobja ki, hanem legyen elég bátorsága elküldeni úgy hogy nincs más mellette
Ne félj, nem lenne semmi gondod ha te lennél Brad Pitt. Nem kellenének itt hetek, évődés meg lelkivilág.
5 percen belül lenne az ágyadban és ha egyszer ki akarnád dobni két kézzel kapaszkodna az ajtófélfába.
A legutolsó legalább értelmes választ írt.
köszönöm neki.
bár én nem azt akarom, hogy értem lépje meg ezt ,hanem ha szarul érzi magát a kapcsolatban akkor álljon a sarkára és tegye ki, onnantól az más tészta, hogy én boldogan elfogadnám a leányzót.
de legyen bátorsága ahhoz, hogy kitegye azt akit kiakar, és ne mással beszélgessen, akarjon összejönni a háta mögött....
mivel ha most ezt csinálja nagy rá az esély, hogy velem is ezt fogja ha esetleg oda jutunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!