Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 4 hónapos kapcsolat, teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 hónapos kapcsolat, teherbe estem. Én megtartanám, de a párom nem, neki már van 2 gyereke az előző kapcsolatából?

Figyelt kérdés
Hibáztathatom azért, mert nem akarja a közös gyerekünket?
2016. márc. 17. 15:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Beszéltünk gyerekről... azt mondta, majd még szeretne, de nem most. ?
2016. márc. 17. 15:55
 12/30 anonim ***** válasza:
61%
ennyi idősen én megtartanám a helyedben. és igen, hibáztathatod őt is annyira mint magadat, hiszen mindketten ott voltatok, amikor ez a gyerek "készült". felnőtt férfi, tudnia kéne már, hogy ha nem védekezik, akkor annak következményei vannak.
2016. márc. 17. 15:55
 13/30 anonim ***** válasza:
42%
Ne hibáztasd, magadat hibáztasd, hogy ha nem beszélted meg vele konkrétan hogy szeretne e gyereket és a terhességedkor is ugy nyilatkozik, hogy nem szeretné, akkor ne tarsd meg. Ebben kettő embernek kellene dönteni, nemcsak a nőnek, hanem a férfinak is. Ezt csak szerintem akkor fogod megérteni, ha lesz egy fiad és egy nő igy áll elé a tényekkel, akkor neked milyen véleményed lenne az egészről.
2016. márc. 17. 16:06
 14/30 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem tartsd meg,ha vele,ha nélküle.
2016. márc. 17. 16:13
 15/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is tartsd meg! Bár tényleg elég felelőtlenek voltatok, de mivel te vagy a nő, neked kell felnevelned a gyereket, szóval neked nagyobb a felelősséged. Ha így nem marad melletted (mellettetek), akkor nem is szeret igazán, meg sem érdemel.
2016. márc. 17. 16:21
 16/30 VirágésBence ***** válasza:
80%
4 hónapos kapcsolatba csak úgy én sem akarnék gyereket, főleg, ha már van kettő és tudom, hogy milyen nehéz megoldani a válást, közös gyereknevelést stb., mert lássuk be, 4 hónapnál még nem tudni, hogy működhet-e, az viszont, hogy nem védekeztetek, megtörtént a dolog, az mindkettőtök felelőssége, nem vonhatja ki magát alóla és nem is kötelezhet rá, hogy te elvetesd a gyereked.
2016. márc. 17. 16:28
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem védekeztetek?? Akkor nem nyávoghat amiatt, hogy teherbe estél. Van két gyereke, pontosan tudnia kell, hogy nem a gólya hozza a babákat....
2016. márc. 17. 16:37
 18/30 anonim ***** válasza:
52%
#17 Gondolom, a klasszikus "véletlenül"-teherbe-esek,-hátha-ezzel-magamhoz-tudom-kötni-a-pasit esete áll fenn.
2016. márc. 17. 16:51
 19/30 anonim ***** válasza:
29%

3# "Csak mert neki van 2, azért elvenné tőled az anyaság örömeit? Vagy bárki mástól. Ez elég önző hozzáállás."

Hát ez gyönyörű. Egy férfit apaságra kényszeríteni + egy gyereket a csonka családban szülni, az aztán nem önző hozzáállás.

Pont az ilyen nők miatt, soha de soha nem szabad a nőre bízni a védekezést, mert úgy és akkor b*sznak ki veled, amikor csak akarnak és jogilag teljesen ki vagy szolgáltatva.

2016. márc. 17. 16:55
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
ha már van két gyereke, akkor a gyerektartásra ne nagyon építs, mert csak köbgyökgyökkettő lesz.
2016. márc. 17. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!