Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan várom el, hogy takarítson vagy semmi közöm hozzá?
Kb. 1 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, hetente többször vagyunk egymásnál, hol nálam, hol nála.
Nálam mindig rend van és tisztaság és kaja is mindig van. Nos, nála nincs túl nagy rend és elég koszos a lakása is. Eleinte szakadt ágyneműben kellett aludnom, nem volt egy normális párna sem, többször kértem, hogy vegyen egy normálisat, mert nem alszom jól ezekben, erre elhozta a 100 éves mamája régi takaróját és párnáját nekem. :( Ezután kértem, hogy újat vegyen, nem értette, mi a bajom ezekkel.
A wc, a kád, a mosdókagyló szinte mindig koszos, de port törölni sem szokott soha, koszosak a függönyök, a szőnyegek. A több napos mosatlant is ott hagyja a konyhában.
Több hónapig nem szóltam, de újabban kértem, hogy tegye rendbe a lakást, ha elhív magához. Azt mondta, megteszi, de nem láttam semmi változást. Saját bevallása szerint ő végig takarított, csak neki nincs ideje mindent befejezni.
Szerintetek jogos a kérésem? Azt mondtam neki legutóbb, hogy addig nem megyek át, amíg ki nem takarít rendesen. Kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
Halott ügy. Nem is értem, ebben nincs perspektíva. Ő akkor is ilyen lesz, ha összeköltöztök. Ez nem változik meg. És akkor vagy takarítasz te ő utána is, vagy koszban élsz. Ha egyik sem tetszik, - gondolom egyik sem - akkor meg szakítasz vele MOST. Vagy ha fiatalok vagytok, és eljárogattok csak, nem kell az összeköltözés, akkor meg vagy kibírod, vagy csak nálad lesztek, vagy ha egyik sem tetszik, akkor megint csak: szakítasz vele.
Amúgy volt itt egy férfi, akivel egyetértek. A nők szerintem túlzásba esnek, hogy ugyan azt a fajta takarítási képességet, készséget, kedvet várják el a férfitől, ami neknünk, nőknek megvan. Ők nem ilyen alkatok. Én meg nem tudtam kiépíteni itthon a vízvezetéket, csak a párom. És?? Ezért kellünk egymásnak. Mehet itt az egyenrangú kapcsolat duma, de ez álomvilág. Más a szerkezete a férfinek, más a nőnek. Lehet mellébeszélni, az élet példáin látszik, hogy ritkán működik az úgy. Ki kell egészíteni egymást. Nő inkább otthon sertepertél, ő meg szerelje meg a cuccaidat, újítsa fel a lakásodat, stb.
"nem tudtam kiépíteni itthon a vízvezetéket, csak a párom. És?? Ezért kellünk egymásnak."
:))) Mi nem ezért. Nálunk senki nem tud vízvezetéket szerelni, ahhoz mesterembert szoktunk hívni. Nem mellesleg a nagytakarításhoz is...
"Nő inkább otthon sertepertél"
Én csavargós vagyok, megőrülök otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!