Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan őrjöngött, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan őrjöngött, amiért lekapcsoltam az áramot?

Figyelt kérdés

Valami hülye focit nézett, és bömböltette a tv-t, plusz ő is ordibált, hogy "menjél máá", meg "rúgjad be", stb. Szóltam neki vagy 5-ször, hogy halkabban, mert aludni szeretnék, igaz még csak fél 8 volt, de korán kelek, és kell nekem ennyi alvás. Csak nem vett vissza a hangerőből, mindig azt mondta, hogy úgyis mindjárt vége, mire nekem elegem lett, és lekapcsoltam az automatát. És akkor teljesen kiakadt, hogy azonnal kapcsoljam vissza, ne várjam meg, hogy neki kelljen odamenni. Majd miután visszakapcsoltam, halkabban végignézte a meccset, aztán mikor jött aludni ő is, még volt képe fölébreszteni, hogy szexeljünk. Én meg elküldtem a jó büdös fenébe....

Szerintetek kinek volt igaza? Ti mit szóltok ehhez?

2016. márc. 7. 18:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha nem kamu akkor, nos... Ekkora taplót ritkán hord a hátán a föld.

Ha látja, hogy aludni szeretnél akkor első dolga kellene legyen, hogy halkabbra veszi a tv-t és próbál csendben szurkolni a csapatának. Az emberek többsége így van vele mert nem helyezi előtérbe a saját dolgát, ha tudja, hogy a párjának kellemetlenséget okoz vele.

Nem szoktam ilyet javasolni pár sor alapján, de ha ez igaz akkor dobd ki a p_icsába a párod.

2016. márc. 7. 19:02
 2/12 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
Jól van, látom nem csak én vagyok ilyen karakán :D :D
2016. márc. 7. 19:02
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Oszinten. Mi fogott meg benne?
2016. márc. 7. 19:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Ilyet már én is csináltam.

De ha megismétlődne, én biztos dobnám, ha egyszer nem tanul belőle, akkor másban sem lesz tekintettel rád.

2016. márc. 7. 19:05
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Na ilyenkor áldom az eget, hogy egyedül élek... :) Komolyan mondom ez a legjobb benne, hogy nem kell máshoz alkalmazkodni. Én biztos nem kapcsoltam volna vissza az áramot, emelje csak föl a lusta seggét a kanapéról, és botladozzon ki az előszobába vak sötétbe, ha annyira fontos neki a meccs... Az egyik dolog, amivel a legjobban ki lehet engem idegelni, ha nem hagynak aludni, úgyhogy én teljesen megértelek. Azt kell hogy mondjam, hogy a pasid egy bunkó p*cs... :)
2016. márc. 7. 19:10
 6/12 ~OnLány~ ***** válasza:
80%

Jól tetted.. :D

Utálom,mikor egyesek így beleélik magukat.

Oké,én is szoktam beszélni a tv-hez,de idegesítő amikor nincs valaki tekintettel a másikra.Ő nem volt.

Szóval szerintem is jogosan viselkedtél..és még volt képe felébreszteni,mert kanos volt. :D

2016. márc. 7. 19:12
 7/12 opened paradise ***** válasza:
55%
A szex már pofátlan volt,túl merész:D
2016. márc. 7. 19:24
 8/12 ~OnLány~ ***** válasza:

Habár most így belegondolva,hányszor volt az,hogy szétcsesztem a barátom idegeit,elment aludni és én éjszaka felrángattam emiatt. :D

De azért akkor sem volt szép tőle..

2016. márc. 7. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Máskor rugd tökön és kiabáld, hogy góóóól!Hadd lássa, hogy te is értesz a focihoz.
2016. márc. 7. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:
9%

Fél nyolckor aludni...? Dik...

Öreganyám Te vagy az...?

2016. márc. 7. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!